ستاد دكتر قاليباف در استان البرز
{ جهادگران حماسه و ايثارگران }

هفته نامه آلمانی اشپیگل درگزارشی از انتخابات ریاست جمهوری ایران نوشت: اشپیگل که با عنوان “بچه خوش تیپ اصولگرا ” مقاله خود را منتشر  کرده می نویسد ه، آمده است: شورای نگهبان در تصمیم خود مبنی بر اینکه چه کسی در فهرست نهایی نامزدهای انتخابات قرار گیرد،حاضر به هیچ خطر پذیری نشد و در نهایت تعدادی از اصولگرایان را به عنوان نامزد نهایی معرفی کرد که محمد باقر قالیباف در میان آنها،کسی است که می تواند همه را غافلگیر کند.
این مطلب می افزاید: شهردار محبوب تهران که می خواهد رییس جمهور شود، دوست دارد کت و شلوار شیک پوشیده و عینک آفتابی ری بن به چشمان خود بزند، اشپیگل با اشاره به جت اسکی سواری قالیباف در مراسم افتتاح دریاچه مصنوعی تهران،نوشت: برای این نامزد محافظه کار انتخابات ریاست جمهوری، زندگی مدرن و جمهوری اسلامی یک تناقض نیست.
به نوشته این نشریه آلمانی، قالیباف چند سال قبل در مصاحبه با نشریه تایم آمریکا، گفته است،”صرف اینکه انقلاب اسلامی داریم به این معنا نیست که نتوانیم از بقیه دنیا چیزی یاد بگیریم”.
اشپیگل می افزاید : قالیباف به عنوان شهردار تهران از سال ۲۰۰۵،پایتخت را به صورت اساسی دگرگون کرده و با ساختن خیابان ها و اتوبان های جدید، کانال های فاضلاب و پارک های جدید در شهر،خود را نشان داده و به خاطر همین کارها در سال ۲۰۰۸ به عنوان هشتمین شهردار برتر جهان انتخاب شد.
اشپیگل می گوید : شهردار ۵۱ ساله تهران به عنوان یک شخصیت عملگرا شناخته می شود و گفته شده که وی در اجلاس اقتصادی داووس سوئیس شرکت کرده و با شهردار کشورهای مختلف درباره زلزله و روش های پیشگیری از آن ملاقات هایی داشته است .

به نوشته این نشریه،قالیباف بارها از احمدی نژاد انتقاد کرده و او را به سوء مدیریت اقتصادی و انجام اقدامات و بیان اظهارات تحریک آمیز بی جا درخارج از کشور از جمله درمورد موضوع هولوکاست،متهم کرده است.
قالیباف ،در نوجوانی در تظاهرات پیروزی انقلاب حضور داشت و بعدها جزو نیروهای سپاه پاسداران شد و با رشدی سریع درحالی که ۴۰سال هم نداشت یکی از فرماندهان عالیرتبه شد و پس از آن به عنوان فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران منصوب شد.
اشپیگل می نویسد : قالیباف اگر بتواند شخصیت واقعی خود را ارائه دهد و طرفداران خود را جذب کند،نقش مهمی در موفقیت خود در انتخابات ایفا خواهد کرد .
در ادامه گزارش این نشریه آلمانی درمورد دیگر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران آمده است:”علی اکبر ولایتی” وزیر خارجه اسبق و “غلامعلی حداد عادل” از دیگر نامزدهای محافظه کار هستند که قرار است فردی که شانس بیشتری برای پیروزی دارد از میان این سه نفر،انتخاب و معرفی شود، البته باید منتظر ماند و دید که آیا آنها به وعده خود وفادار خواهند ماند یا نه.


 

 

 

کرج رسا: پدر شهید هسته‌ ای مصطفی احمدی‌ روشن گفت: آقای روحانی با این سخنان به دنبال فرافکنی است و می‌خواهد گناه خود را به گردن دیگران بیندازد.

 

 

 



ادامه مطلب...

محمد حسین رحمانی خلیلی تقویت روحیه جهادی و ارتقا معرفت دینی حامیان مردمی دکتر قالیباف را هدف از برگزاری این قبیل مراسم دانستند.
حامیان مردمی دکتر قالیباف در تهران بزرگ و شهرستانهای استان تهران جهت تجدید بیعت با آرمانهای امام راحل و شهدا به بهشت زهرا(س) خواهند رفت.

رییس ستاد مرکزی حامیان مردمی تهران دکترقالیباف ضمن اعلام این خبر بیان نمود : با هماهنگی انجام شده بین ستادهای مردمی دکتر قالیباف در تهران بزرگ و استان تهران ، جمعی از اعضای ستادهای مردمی تهران با عنوان «جهادگران حماسه ساز» ساعت 16 روز پنج شنبه 9 خرداد ماه با حضور در قطعه 24 شهدا بهشت زهرا (س) ضمن تجدید میثاق با شهدا به غبار روبی مزار شهدای عملیات بیت المقدس(آزادسازی خرمشهر) خواهند پرداخت. سپس با حضور در حرم امام خمینی(ره) با آرمان های آن امام راحل تجدید بیعت خواهند نمود.


محمد حسین رحمانی خلیلی تقویت روحیه جهادی و ارتقا معرفت دینی حامیان مردمی دکتر قالیباف را هدف از برگزاری این قبیل مراسم دانستند.

 

کارنامه و سوابق افراد در انتخابات ریاست جمهوری نشان دهنده وزن و رویکرد هر فرد است. سوابق و عملکردهای گذشته افراد نشان‌گر این مطلب است که نوع نگاه آنها در طول زمان چگونه بوده و ماهیت اجرایی و عملکرد آنان در عرصه‌ها و جایگاه‌های مختلفی که تصدی‌گری آنها را بر عهده داشته‌اند به چه میزان ارزیابی می‌شود. اگر ارزیابی صحیحی از جایگاه‌های پیشین یک فرد صورت گیرد، می‌توان در تصدی‌گری‌های بعدی او به شکل مطلوب‌تری عمل نمود و جایگاه آتی او را متناسب با ارزش‌ها و ظرفیت‌هایش احراز کرد.

محمدباقر قالیباف همچون بقیه نامزدهای ریاست جمهوری کارنامه و سوابق روشنی دارد و چندان هم لازم نیست با جستجو در میان متون و صفحات اینترنتی به این کارنامه و عملکردهای وی دست یافت چراکه مدیریت وی و جایگاه‌های او برای عموم مردم ایران آشکار است و طعم تدابیر او از سال‌ها پیش برای این مردم قابل چشیدن بوده است.
 از جمله جایگاه‌های قابل توجه قالیباف فرماندهی نیروی انتظامی بود که در سال 1379 با حکم رهبر انقلاب به این سمت منصوب شد. فعالیت‌های تحولی و پویای قالیباف در این عرصه برای همگان مشهود است و اینجا محل بحث خدمات و اقدامات او نیست اما نکته قابل توجهی که در حکم رهبر انقلاب برای او وجود دارد، می‌تواند شاخصی برای کارآمدی او باشد. فرمانده کل قوا در حکم انتصاب قالیباف به فرماندهی نیروی انتظامی این گونه عنوان می‌کنند:

«با اطلاع‌ از شايستگي‌های‌ شما در مديريت‌ كارآمد، و تعهد دينی‌ و انقلابی‌، و تجربه‌ی‌ نظامی‌، و با توجه‌ به‌ اهتمام‌ لازمی‌ كه‌ از سوی‌ مسؤولان‌ كشور به‌ مقوله‌ای‌ امنيت‌ عمومی‌ می‌شود، شما را به‌ فرماندهی‌ نيروی‌ انتظامی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ منصوب‌ می‌كنم‌.»

مدیریت کارآمد قالیباف در دهه 70 برای رهبر انقلاب مشهود بوده است و امروز پس از 13 سال از آن زمان و تاکید شخص قالیباف بر کارآمدی و مدیریت جهادی می‌تواند نمایش حقیقی این مطلب باشد. جالب این جاست که رهبر انقلاب در حکم فرماندهی بعدی نیروی انتظامی یعنی سردار احمدی مقدم این چنین می‌نویسند:

«همه‌ى توانمندى و امكانات و ابتكار عمل را براى ارتقاء كيفيّت و مأموريتهاى قانونى آن سازمان با استفاده از عناصر مؤمن و انقلابى و كارآمد بكار بگيريد و دستاوردهاى ارزشمند مسئولين قبلى بويژه دوره‌ى فرماندهى آقاى قاليباف را تكميل كنيد.»

البته چند سال قبل و در خاتمه دوران فرماندهی قالیباف در نیروی هوایی سپاه، رهبر انقلاب که شهید احمد کاظمی را برای این سمت جایگزین وی کردند، در حکم شهید کاظمی این‌گونه آوردند:

«نيروی‌ هوايی‌ سپاه‌ در چهارچوب‌ وظايفی‌ كه‌ برای‌ آن‌ مقرر شده‌ است‌، در دوران‌ مسؤوليت‌ سردار سرتيپ‌ قاليباف‌ به‌ شكوفايي‌های‌ بزرگی‌ دست‌ يافت‌ و اميد اينجانب‌ آن‌ است‌ كه‌ با مديريت‌ و كاردانی‌ شما اين‌ نيرو باز هم‌ به‌ پيشرفت‌ و اعتلای‌ خود ادامه‌ دهد و از همكاری‌ و كمك‌ فرماندهی‌ و ستاد مشترك‌ سپاه‌ همواره‌ بهره‌مند باشد.»

چنین تعابیری که رهبر انقلاب برای توصیف مدیریت  استفاده کرده است، نگاه ويژه به دوران فرماندهی محمدباقر قالیباف را بار دیگر روشن‌تر می‌کند و این مفهومی نیست به جز ماهیت کارآمدی و عقلانیت که در مدیریت او در مجموعه ناجا رخ داده است. به دلیل کارنامه قوی و بسیار مثبت قالیباف در شهرداری تهران، گاهی سوابق پیشین او به چشم نمی‌آید حال آنکه او در تمامی عرصه‌های مدیریت خود، موفق و کارآمد نشان داده است. تعامل نیروی انتظامی با نخبگان، راه‌اندازی پلیس 110، توجه ويژه به آموزش پلیس، حضور بانوان پلیس در ناجا، به کارگیری فناوری روز در عرصه نیروی انتظامی و از همه مهم‌تر تبدیل یک نهاد امنیتی ـ انتظامی به یک نهاد اجتماعی امری است که در دوران فرماندهی و مدیریت قالیباف در ناجا مشهود بوده است.

 

در ازای این مبالغ که توسط یک رابط فعال در حوزه گردشگری به یکی از ایجنت‌های صادق صبا در اروپا داده شده است از بی‌بی‌سی فارسی خواسته شده علاوه بر تبلیغ کاندیدای این جریان، یکی از کاندیداهای حاضر در صحنه انتخابات را مورد تخریب قرار دهد.

رسانه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین در آستانه هر انتخاباتی در ایران، برنامه‌های ویژه‌ای را برای پوشش این انتخابات به‌راه می‌اندازند. این امر برای مردم ایران و رای‌دهندگان در انتخابات امری عادی است چرا که بارها تکرار شده و اثر آن هم عموما به‌حدی محدود است که شایان توجه جدی نیست.

اما بررسی رویکرد این رسانه‌ها در خصوص انتخابات ایران، دست‌کم از یک منظر می‌تواند مفید باشد و آن شناخت مواضع صاحبان اصلی این رسانه‌ها یعنی قدرت‌های استکباری بین‌المللی نسبت به انتخابات در ایران است. این شناخت است که می‌تواند برای ما مفید باشد زیرا اصل مواضع این رسانه‌ها تاثیر چندانی بر روند انتخابات ندارد.

پوشش انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری در بی‌بی‌سی فارسی از ماه‌ها قبل آغاز شده است هر چند که حدودا از یک‌ماه قبل گستردگی فراوان یافته است. اکنون تقریبا روزی نیست که این رسانه مخالف با جمهوری اسلامی، مطلبی را در خصوص انتخابات روی خروجی خود نفرستد.

بی‌بی‌سی هم از طریق انتشار یافتن خبرها و هم از طریق انتشار یافتن تحلیل از اشخاص مختلف که عموما اشخاصی مخالف با جمهوری اسلامی ایران می باشند، این روزها فعالانه به کار رسانه‌ای در خصوص انتخابات ریاست‌جمهوری کشورمان مبادرت می‌ورزد. پای ثابت تمام تحلیل‌های بی‌بی‌سی فارسی را می‌توان یادآوری اتفاقهای پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ۸۸ دانست.

از مواردی که در مطالب مربوط به انتخابات سال 92 در این شبکه معاند مطرح میشود بسیاری از موارد ذکر شده را می‌توان کم و بیش در ادامه گفتمان فتنه ۸۸ تلقی کرد: «مشروعیت‌بخشی ظاهری، شکاف میان نخبگان سیاسی و عامه [به معنای شکاف میان مردم و نظام]، تناسب دوراندیشی با انتخاب اصلاح‌طلبان، شفافیت انتخابات، مهندسی انتخابات، نظارت استصوابی شورای نگهبان، رقابتی نبودن انتخابات، عدم مشارکت گسترده مردمی، تهدید و فشار و ارعاب، تشکیک در اثرگذاری رای مردم، عدم پویایی سیاسی نامزدها، اعتمادسازی بین مردم و نظام، تقلب در انتخابات، انتخابات آزاد، تحریم انتخابات.»

در این بین گزینه‌هایی را هم می‌توان شناسایی کرد که با گفتمان حلقه انحرافی در تناسب‌اند مانند: «مهندسی انتخابات، انتخابات آزاد و جایگاه و اختیارات رئیس‌جمهور.»

اتاق فکر رسانه ای ضدانقلاب در تحلیل های خود براین باورند که محمد باقر قالیباف به واسطه رضایت مردمی از عملکرد وی در نیروی انتظامی و بعد شهرداری تهران- این تحلیل بارها در صدای آمریکا و بی بی سی منعکس شده- رای آورترین گزینه است.


از همین رو ضدانقلاب می کوشد در پوشش فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات خط تخریب گسترده ای علیه قالیباف به راه ابیاندازد و در همین راستا با تبلیغات گسترده می کوشند وی را تخریب کنند.

پس از آن بود که دور جدیدی از تخریب محمدباقر قالیباف توسط شبکه تلویزیونی فارسی زبان بی بی سی آغاز و در اقدامی هماهنگ شبکه های دیگر فارسی زبان ضدانقلاب همچون صدای آمریکا، رادیو فردا و سایت های این جریان به آن دامن زدند.

تاکتیک های تخریب قالیباف در داخل و خارج از کشور اگر چه باهم متفاوت است اما یک هدف و یک گزینه بیشتر ندارد و آن هم چیزی نیست جز کاستن از شدت محبوبیت مردمی قالیباف.

بر اساس این پروژه قالیباف باید به جای هر واژه ای گرفتار پروژه « این را گفت یا نگفت» شود. خط پیوند تخریب قالیباف در داخل و خارج از کشور دقیقا همین نقطه است تا بتوانند گفتمان کارآمدی، انقلابی گری و مدیریت جهادی را در این میدان زمین گیر کنند.

موج تخریبی رسانه های ضدانقلاب روزی لازمه مدیریت فضای رسانه ای انتخابات را در برجسته کردن سخنان اطرافیان دولت، روزی در دامن زدن به فضای تحریم و اینک در تخریب رای آورترین، مقبول ترین و مشروع ترین گزینه های انتخابات می داند. بی بی سی اگرچه در انتخابات سال 1388 کوشید تا رهبری جریان رسانه ای مخالفان را در روزهای بعد از انتخابات برعهده بگیرد ولی شرایط انتخابات سال جاری به گونه ای پیش رفته که این تحلیل در میان اتاق فکر رسانه ای ضدانقلاب به وجود آمده که قبل از انتخابات هم می توان پروژه نیمه تمام سال 1388 را دوباره کلید زد. (اینجا)

بعد از انتشار فایل صوتی تقطیع شده منتسب به قالیباف در بی بی سی فارسی پیش بینی می شد تشت این رسوایی به زودی از بام بیافتد. یک وبلاگ نویس در مطلبی متقن به شرح تناقض ها و دروغ پراکنی این شبه رسانه ها پرداخت. اتقان و مستند بودن این مطلب باعث شد که یکی از کارکنان بی بی سی به دروغگویی رسانه متبوع خود اعتراف کند.(اینجا)

حال با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات، ابعاد جدیدی از پخش این مستند تخریبی علیه شهردار تهران، منشتر شده است.

به گزارش روزنامه جوان اخیرا نیز خبری منشتر شده است که جریان انحرافی در چند نوبت طی ماه‌های ‌اخیر مبالغ کلانی را به عنوان رشوه تبلیغاتی به کارگزاران بی‌بی‌سی فارسی داده است.

در ازای این مبالغ که توسط یک رابط فعال در حوزه گردشگری به یکی از ایجنت‌های صادق صبا در اروپا داده شده است از بی‌بی‌سی فارسی خواسته شده علاوه بر تبلیغ کاندیدای این جریان، یکی از کاندیداهای حاضر در صحنه انتخابات را مورد تخریب قرار دهد. صادق صبا، سردبیر بخش فارسی تلویزیون بی‌بی‌سی از مبلغ 6 میلیون یورو دریافتی از این رابط، رقم‌هایی را برای متقاعد کردن مدیران بالادستی خود در بی‌بی‌سی خرج کرده است.

گفتنی است صادق صبا در زمینه گرفتن زیرمیزی برای رپرتاژ در بی‌بی‌سی سابقه طولانی دارد که معروف‌ترین نمونه آن افتضاح گرفتن پول از فرح دیبا، بیوه شاه مخلوع بود.

همچنین این شبکه معاند در برنامه اختصاصی به گزینه های رد صلاحیت شده جریان انحرافی در انتخابات شورای شهر و استان ها پرداخت. این مظلوم نمایی و خط هماهنگ بی بی سی و جریان انحرافی در مشوح جلوه دادن چهره شورای نگهبان در حالی است که قاطبه حامیان احمدی نژاد در گروه محصولی موسوم به «جبهه پایداری»، جمع شده اند.

با این حال با تحلیل گفتمان بی‌بی‌سی فارسی در خصوص انتخابات ریاست‌جمهوری آتی کشورمان، می‌توان این رسانه را بلندگوی جریان انحرافی در روزهای اخیر تلقی کرد.

پیش از این برخی سایت های خبری چون شفاف و فردا در خبرهای متعددی نسبت به آغاز دور جدیدی از تخریب ها علیه مدیریت شهری خبر داده بودند. فاز جدید این اقدام هم با اتحاد رسانه ای جریان انحرافی و تندروها کلید خورده است و شاهد آن هم پوشش مشابه و هماهنگ این تخریب ها در رسانه های تندروها و جریان انحرافی است.

در هر صورت، همنوایی و همراهی تلویزیون فارسی وزارت خارجه انگلیس با این گروه، آن هم تنها 16 روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری در نوع خود قابل تامل است

سياست‌زدگي مديران فرهنگي، عدم عمل‌گرايي و باقي ماندن وعده‌ها در حد يك شعار نقدهايي است كه از سوي كارشناسان فرهنگي و هنرمندان به مديران فرهنگي وارد است، اما وقتي به عملكرد مديريت شهرداري در حوزه فرهنگي و هنري مي‌رسيم، هنرمندان به عملگرايي مديران اين نهاد از‌جمله محمدباقر قاليباف اذعان مي‌دارند.

 شهرداري تهران در اين سال‌ها توانسته مسير ناهمواري كه در عرصه فرهنگ و هنر براي هنرمندان ايجاد شده را هموار سازد. ساخت پرديس‌هاي سينمايي و تجهيز كردن سالن‌هاي سينما نيز از جمله فعاليت‌هايي است كه هنرمندان به آن اذعان دارند و به گفته بسياري از كارشناسان اين پرديس‌ها در اين وانفساي اكران توانسته‌اند در فروش فيلم‌ها نقش بسزايي داشته باشند. به گفته منتقدان سينمايي بخش‌هاي مختلف پرديس‌هاي سينمايي مي‌توانند جبران‌كننده كمبودهاي فرهنگي باشند و در اين پرديس‌هاي سينمايي علاوه بر وجود مراكز خريد، كتاب‌فروشي‌ها نيز مي‌توانند فعاليت تاثيرگذاري داشته باشند.«افشين صادقي» از جمله كارگردانان سينما است كه در حوزه توليد و كارگرداني فيلم‌هاي تلويزيوني فعاليت دارد، وي با اشاره به عملكرد شهرداري در حوزه سخت‌افزاري مي‌گويد: «شهرداري توانسته در اين سال‌ها شرايط خوبي را براي سينماگران فراهم كند؛ با كانديداي رياست‌جمهوري و عملكرد شهرداري كاري ندارم اما به شخصه، معتقدم كه آقاي قاليباف در عرصه كار مرد عمل است. وي ايمان و شجاعت كارها را دارد و به عبارتي مرد است، به حرفي كه مي‌زند به خوبي عمل مي‌كند.» كارگردان فيلم سينمايي «مقلد شيطان» در ادامه عملكرد قاليباف به عنوان شهردار را در اين سال‌ها مثبت ارزيابي كرده و يادآور مي‌شود: «وي از جمله مديراني است كه در عرصه فرهنگ و هنر كارهاي زيادي كرده و به تمام صحبت‌ها و وعده‌هايي كه داده، عمل كرده است. وي هم‌زماني كه در نيروي انتظامي بود و هم‌زماني كه مديريت شهرداري را برعهده داشت، كارهاي مثبت و ارزنده‌اي انجام داد و نگاهي به كارنامه و عملكرد وي نشان مي‌دهد كه قاليباف به فكر كار كردن و به فكر آسايش و رفاه مردم است.» وي تصريح مي‌كند: «همه بر اين امر واقف هستند كه آقاي قاليباف اهل شعار نيست و چنانچه گفتم اين موضوع از عملكردش مشخص است. وي زماني كه مديريت شهرداري را برعهده داشت براي هنرمندان و سينماگران كارهاي زيادي انجام داد و نمونه‌هايي را ديده‌ام كه شخصا پيگير آنها بود.» اين سينماگر همچنين به كانديداهاي رياست‌جمهوري اشاره كرده و عنوان مي‌كند: «اينكه يك فرد رئيس‌جمهور مي‌شود و همه اختيارات را دارد، نمي‌تواند حرف درستي باشد، مشاوران در دولت نقش بسزايي دارند و اميدوارم فردي كه سكان قوه مجريه را به دست مي‌گيرد از مشاوران در زمينه‌هاي مختلف استفاده كند. ايستادگي در برابر مشكلات از جمله ويژگي‌هايي است كه يك رئيس‌جمهور بايد داشته باشد و معتقدم اين ويژگي در آقاي قاليباف ديده مي‌شود، چرا كه ايشان در زمان مديريت شهرداري نيز با توجه به اينكه فشارهايي به ايشان وارد بود و بودجه‌هايي كه نمي‌دادند، توانستند همه حرف‌هاي خود را عملياتي كند.» صادقي به تجربه خود از شهرداري اشاره كرده و ادامه مي‌دهد: «زماني كه مي‌خواستم فيلم «مقلد شيطان» را بسازم تنها جايي‌كه توانست شرايط را برايم هموار سازد، شهرداري بود و من بالاخره توانستم بعد از مدت‌ها توقيف فيلم‌هايم، «مقلد شيطان» را توليد و اكران كنم.»

 

به گزارش زندگی به نقل از فردا، وی  دو هفته پیش در گفتگو با دانشجویان و در حاشیه نشست انتخاباتی دانشگاه خواجه نصیر که با حضور وی و حسین قربان زاده نماینده محمدباقر قالیباف برگزار شده بود، توان اجرایی لنکرانی را از جلیلی بالاتر دانست. متن کامل اظهارات سخنگوی گروه پایداری به این شرح است:


دلیل انتخاب آقای دکتر لنکرانی دو مطلب بود اولا آقای فتاح گفت آقای لنکرانی اصلح است آقای میرکاظمی آمد گفت ایشان اصلح است بعد از آن ما یک جلسه ای گذاشتیم از مدیران حزب اللهی دولت نهم مثل داوودی فتاح برقعی و اسکندری را دعوت کردیم هفت هشت ده نفر همه شان متفق القول گفتند لنکرانی. نگاه کنید آقای دکتر لنکرانی چهار سال وزارت دارد و شناسنامه اجرایی روشن دارد می شود قضاوت کرد یکی از نکاتی که در ذهن ما بود اینکه ما درمورد عملکرد اجرایی آقای دکتر جلیلی نمی توانیم قضاوت کنیم. چون دولت با یک گروه شش نفره که در حوزه سیاست خارجی مذاکره می کند تفاوت دارد دولتی که چهار میلیون نفر پرسنل دارد نان و گوشت و آب و برق مردم دستش است فرق می کند. این را باید بروید از کسانی که مدیر اجرایی بودند بپرسید. الان شما بچه حزب اللهی ها را نگاه کنید همه طرفدار جلیلی هستند یک درجه بروید به سمت آدم های مسن تر آنهایی که یک جایی یک مدرسه دستشان بوده ببینید چه می گویند می گویند لنکرانی.

نکته دوم عملکرد مدیریتی آقای لنکرانی . آقای دکتر لنکرانی به زعم پیر و جوان و همه حتی احمدی نژاد عملکرد مدیریتی قابل قبول داشته است حتی وقتی که می خواست ایشان را عوض کند گفت من می خواهم وزیر زن بیاورم که شما را عوض می کنم. نکته سوم هزینه فایده حضور آقای جلیلی به عنوان مقام ارشد مذاکره کننده هسته ای بود. این سه تا دلیل ما را محکم کرد که برویم سراغ آقای لنکرانی. درباره علت حضور آقای جلیلی این حجت خودش است باید از خود آقای جلیلی بپرسید. ضمن اینکه این بلاتکلیفی نیست حل می شود . شما وظیفه تان این است که به اصلح برسید. اصلا اصلح قالیباف بشود باید به قالیباف رای بدهید. چرا ما به عنوان جمعی از نخبگان اصلا داریم اظهار نظر می کنیم من رییس دانشگاه بودم و بچه های شورای مرکزی جبهه پایداری یا وزیر بودند یا نماینده مجلس یا رییس سازمان بودند یا معاون رییس جمهور بودند موضع اجرا را ما می فهمیم ما برای اداره هشت سال اداره کشور می خواهیم انتخاب کنیم.

ما نظر تخصصی مان را گفتیم به شما. می گوییم بین کسانی که می توانند آرمان های انقلاب را پیگیری کنند در ضمن کشور پهناور را اداره کنند در ضمن نان و آب مردم را تا حدی مدیریت کنند بین گزینه های موجود به نظرمان بهترین لنکرانی است. آقای جلیلی اگر کاندیدا بشود ما انقلابی بودن گفتمانش را تایید می کنیم اما نمی توانیم توان اجرایی اش را تضمین کنیم. نگاه کنید سوال این است همین الان اگر قرار باشد احمدی نژاد امثال افرادی مثل زاکانی را به کار گیرد حاضرند زیر پر و بال او بروند آقای فروزنده الان در دولت چه کار می کند؟ وقتی که آقای لنکرانی هم رای بیاورد همه حاضرند با او کار کنند . حتی اگر دکتر قالیباف هم رای بیاورد خیلی ها حاضرند با او کار کنند. کار خوبی هم می کنند می روند کار می کنند. چون مال نظام است دیگر مال آدمها نیست. دوما اینکه ما داریم برای دولت به شما کسی را معرفی می کنیم. نگاه کنید ما هشت سال پیش با یک نفر به پیروزی رسیدیم دیگر. آقای احمدی نژاد. می توانیم بار دوم با کسی به پیروزی برسیم وسط راه بگوییم این منحرف است سیاسی شد آن یکی نتواند کار اجرایی اش را درست انجام بدهد. دولت را نتواند اداره کند. همه این آدم هایی که توی این مراسم (اشاره به مراسم مناظره) سوت می زدند برنمی گردند بگویند این هم از این وضع اداره کشور اقتصاد و معیشت مردم. ما نمی گوییم مدیریت ضعیف است ما زیر سوال نمی بریم اشتباه نشود ما نمی دانیم ایشان (جلیلی) مدیر قوی هست یا ضعیف؟ دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی موضوع فعالیتش یک موضوع خاص و انحصاری است مدیریت اجرایی نیست وزارت بهداشت فرق می کند. برای اینکه دستتان بیاید یعنی چی؟ کل نقدینگی که در کشور در جریان هست 475 هزار میلیارد تومان است. نقدینگی که در وزارت بهداشت بود 45 هزار میلیارد تومان است یعنی ده درصد نقدینگی کل کشور. کل بودجه عمومی کشور صد هزار میلیارد تومان است بودجه ای که توسط وزارت بهداشت مدیریت می شود 17 هزار میلیارد تومان است. وزارت خانه بعدی راه و شهرسازی 13 هزار میلیارد تومان است وزارتخانه بعدی آموزش و پرورش 9 هزار میلیارد تومان است. سفرهای خارجی وزیر بهداشت و مذاکرات بین المللی او از دبیر شورای عالی امنیت ملی بیشتر است .. (نامفهوم) بنده به عنوان کسی که کار دولت را می شناسم نظام بودجه ریزی می دانم چیست تامین درآمد و هزینه می دانیم چیست قبل از اینکه من رییس دانشگاه بشوم معاون چندجا بودم میدانم تراز بودجه یعنی چه؟ من چطور می توانم اطمینان کنم کسی که یکبار در بستن بودجه یک اداره نقش نداشته در اولین بودجه ای که می خواهد به مجلس بیاورد چه خواهد کرد؟

رییس جمهور نفر اول اجرایی کشور و نفر دوم مملکت است. بقیه حاشیه اند. ما کار را می سپاریم دست او. شما نمی توانید تیم ناهماهنگ به او تحمیل کنید. رییس جمهور باید فرد قابل اعتمادی باشد بله ما در کنارش هستیم. الان پایداری هست که ایشان را معرفی می کند بعد ایشان رییس جمهور می شود ما که رییس جمهور نمی شویم. آیت الله مصباح که رییس جمهور نمی شود. آیت الله مصباح از دور نگاه می کند می بیند طرف مثلا دچار انحراف سیاسی شد والا در حوزه اقتصادی که نمی تواند دخالت کند. ما وظیفه داریم کسی را برای هشت سال اداره کشور معرفی کنیم ما یکبار یکی را تجربه کردیم نمی خواهیم دوباره وسط راه به مردم بگوییم ببخشید در تشخیص مان اشتباه کردیم. من سه سال رییس دانشگاه بودم آقای دکتر لنکرانی یکی از بهترین وزرای بعد از انقلاب اسلامی بود. اگر جرات می کردم می گفتم بهترین. نمی خواهم خدای نکرده مدیون آخرت کسی شوم می گویم یکی از بهترین. موضوع اول این است که چه کسی اصلح است؟ بقیه اش محاسبه سیاسی است که آیا اگر ما یکی نشویم آن آدم بده رای می آورد؟ دیگر این موضوع تنزل از اصلح است. از این به بعدش می شود کار جریانات سیاسی.

علامه مصباح به اینجا که می رسد می گوید من دیگر به بقیه اش کار ندارم. علامه مصباح می گوید اصلح از نظر من ایشان است. به جز این هم دیگر کاری ندارم. نمی توانم دین خودم را در سن 85 سالگی به خطر بیندازم. برای چیزی مردم را راهنمایی کنم که خودم به آن اعتقاد ندارم. مگر توافق نبود که لنکرانی بشود. جلسه آخر آقای جلیلی گفتند آقای لنکرانی اصلح است من خیلی هنر کنم همین جایی که دارم اداره کنم اداره می کنم. آقای جلیلی را به صحنه آوردند. اینکه ایشان آمده بخاطر این است که یک عده ای اینقدر رفتند پیش ایشان تا اینکه ایشان احساس کردند باید بیایند دیگر. رفتند برای ایشان اینگونه جا انداختند که آقای لنکرانی رای نمی آورد. بعضی از بچه حزب اللهی های خود ما بالاخره اینها نمی خواهند که ... (نامفهوم) در انتخابات مجلس اینها به ما می گفتند دارید شق اصلاح مسلمین می کنید ما می گفتیم شما اشتباه می کنید مجلس را دوباره می دهید دست هاشمی. همین بچه هایی که جبهه متحد را درست کردند. مجلس را دادند دست هاشمی. همان ها هنوز دست از کارهایشان برنمی دارند. نمی خواهند جبهه پایداری محوریتی پیدا کند. تا جایی که می توانند می خواهند قیچی کنند. اگر هم آقای لنکرانی تایید صلاحیت نشد باری از روی دوش ما برداشته است. اصلا این تراشیدن کاندیداهای متعدد، وزرای زیادی را آوردند بخاطر اینکه بگویند خب ما لنکرانی را هم کنار بقیه رد کردیم. یعنی می خواهم بگویم نمی دانم چه خبر است؟ درباره اینکه می گویند جلیلی با مشورت آقا آمده ، آقا که رسما فرموده اند که موضع گیری نمی کنند. هاشمی این حرف را زد که یک حرفی از آقا بگیرد آقا حتی وقت ملاقاتش را با هاشمی لغو کرد. ولی فقیه که حرف دروغ نمی زنند. آقا اینهمه تاکید کرد که این دو بعلاوه یکی ها نگویند ما مشاور آقا هستیم. رفتیم از آقا وقت گرفتیم. هاشمی نگوید . آن یکی نگوید. هرکسی می تواند احساس وظیفه می کند بیاید.

 

 

جمع کثیری از نمایندگان مجلس نهم شورای اسلامی از کاندیداتوری محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام حمایت کردند.

شهباز حسن‌پور نماینده مردم سیرجان و عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی از بیانیه بیش از 120 تن از نمایندگان مجلس در حمایت از کاندیداتوری محمدباقر قالیباف خبر داد و گفت: این بیانیه در جلسه علنی امروز آماده و جمع‌آوری امضای آن آغاز شد و بیش از نیمی از نمایندگانی که امروز در صحن علنی حضور داشتند، این بیانیه را امضا کردند.
 
وی ادامه داد: جمع‌آوری امضاها ادامه دارد و احتمالاً پس از اینکه امضاها بیشتر از این حد شد، در صحن علنی قرائت می‌شود.
 
متن بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از قالیباف به شرح زیر است:
 
بسمه‌تعالی
 
با توجه به اعلام صلاحیت نامزدها توسط شورای محترم نگهبان و به لحاظ شرایط حساس کشور و نیاز ایران اسلامی به مدیریت توانمند و جهادی برای مقابله با چالش‌های پیش‌رو ضمن احترام به دیگر نامزدهای محترم، ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف را که فردی ولایی، بسیجی و مدیری توانا و جهادی و با انگیزه و برنامه می‌باشد، برای قرارگرفتن در راس مدیریت اجرایی کشور اصلح دانسته و حمایت خویش را از نامبرده اعلام می‌داریم.
 
انتظار از ملت بزرگ و قهرمان ایران این است که کما فی السابق در پیروی از فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با مشارکت گسترده و همتی استوار در خلق حماسه ماندگار برگ زرین د
یگری در کارنامه درخشان ایران اسلامی بیفزاید.

 

images-8

 می توان فرهنگ و مدیریت جهادی را به عنوان پیش نیاز جهاد اقتصادی معرفی نمود. زیرا لازمه جهاد اقتصادی وجود مدیران جهادی است. فرهنگ و مدیریت جهادی در برهه ای از انقلاب با عملکرد خوبش توانست مورد عنایت و توجه عام و خاص قرار گیرد. تا جایی که اگر هدف، تلاش بیشتر، سریعتر، دلسوزانه‌تر و با جدیت باشد گفته می‌شود که باید بصورت جهادی انجام گیرد.

جهاد یعنی تلاش و کوشش در راه ارزش های والا…» پس جهاد، فقط جنگ نیست! جهاد به معنی کوشش وسعی است که قدمتی به اندازه قدمت بشریت دارد. جهاد تلاش اعتقادی، خودآگاهانه، همه جانبه، همگانی و همیشگی است. جهاد چه در سطح خرد ( مبارزه با نفس ) و چه در در سطح کلان ( پیکاری اجتماعی برای محو ظلم و بی عدالتی ) از انگیزه‌های درونی افراد سرچشمه می‌گیرد.

قالیباف و اندیشه مدیریت جهادی

مدیریت و کار جهادی، یکی از پررنگ ترین وجوه کاری دکتر قالیباف در رزومه کاری و مدیریتی وی محسوب می شود. انجام طرحها و پروژه های مختلف و طرحهای کلان با امکانات و زمان محدود نظیر بهره برداری از فاز یک پارک ولایت به عنوان بزرگترین بوستان خاورمیانه در ۷۷ روز کاری، گذاشتن روز شمار اتمام پروژه های بزرگ شهری و عمرانی و تعهد به عهد، مدیریت بحران هایی نظیر سیلاب اخیر تهران با الگو گرفتن از سبک مدیریت جهادی و طرحهای مختلف دیگر در حوزه های عمرانی و سازندگی از جمله نمونه های کار جهادی به سبک فعالیت های مخلصانه دفاع مقدس در کارنامه محمدباقر قالیباف محسوب می گردد، که نشات گرفته از همان روحیه جهادی سالهای حضور در عرصه های خون و حماسه در دوران دفاع مقدس است.

قالیباف در رابطه با این فرهنگ غنی و انسان ساز معتقد است: “عشق به دین و ملت و التزام عملی به تدبیر و خرد، عصاره فرهنگ جهادی است، همانطور که آزادی خرمشهر نمونه ای از مصادیق این فرهنگ بوده است. اما موفقیت این الگو تنها به میدان جنگ خلاصه نمی‌شود بلکه این فرهنگ منطق کلی انقلاب و الگوی اساسی ما برای موفقیت در تمام عرصه‌های جامعه است. امروز مهم‌ترین وظیفه ما در گرامیداشت عملی یاد و راه شهدا، تلاش در جهت احیای فرهنگ اصیل جهادی و مبارزه با تحریفات و سطحی‌نگری‌ها نسبت به آن است.”

قالیباف معتقد است که فرهنگ جهادی بر مبنای تعریف حقیقی آن تمام مؤلفه‌های فوق را در بر دارد و ازاین‌رو می‌تواند به بهترین نحو تأمین‌کننده منویات مقام معظم رهبری درخصوص نیل به پیشرفت و عدالت در ایران اسلامی باشد. به اعتقاد محمدباقر قالیباف، هشت سال دفاع مقدس و عملیات رزمندگان اسلام با همه فراز و فرودش به خلق فرهنگی غنی منجر شد، همان تفکری که به‌عنوان فرهنگ پایداری از آن نام می‌برند.

حال به مهمترین ویژگیهای فرهنگ جهادی،که می تواند به عنوان الگوی مناسب مدیریتی برای جهاداقتصادی مطرح شود اشاه می کنیم: مدیرت جهادی شیوه‌ای خاص از علم و هنر هماهنگی جهت تحقق اهداف سازمانی است که رنگ و لعاب جهادی داشته که در آن مدیریت نعمتی برای خدمتگذار به مردم می باشد.

خصوصیات فرهنگ جهادی:

فرهنگ جهادی آداب، کردار و روشهایی در طرز فعالیت، شیوه معاشرت، نوع مدیریت و روش تفکر و اندیشه بوده که با نوع و شیوه روشهای انجام کار در سایر فرهنگها، متفاوت بوده واغلب افرادجامعه براین فرهنگ صحه گذاشته و آن را فرهنگ انسان ساز دانسته و خواستار تعمیم آن به سایر موارد بوده‌اند.

 

همه باهم بودن:

کلمه «همه باهم» در فرهنگ جهادی به معنی آن است که همه افراد در تحقق اهداف تلاش و تشریک مساعی می‌نمایند.

 

ایمان و اعتقاد:

یکی از وجوه بارز فرهنگ جهادی داشتن ایمان و پایبندی به ارزشهای دینی است. به همین منظور تلاش در فرهنگ جهادی فقط تلاش مادی نیست،بلکه تعمیم و گسترش ارزشهای دینی، تقید عملی به اخلاق اسلامی و رعایت موازین شرعی و گسترش دستاوردهای انقلاب اسلامی در فعالیتهای جهادگران نمایان است.

اخلاص:

یکی از ارزشهایی که در فرهنگ جهادی نسبت به سایر فرهنگ ها پررنگ‌تر جلوه می‌نماید، اخلاص در انجام وظایف است. اخلاص به معنی پاک کردن نیت از شرک و ریاست و یک امر قلبی و وجدانی است. عمل خالصانه عملی است که فقط به نیت تقرب به خدا صورت می‌پذیرد. اگر در نیت کسی مقاصد دیگری باشد، عمل او خالص و مخصوص خدا نیست. در فرهنگ جهاد هر تلاشی برای قرب خدا انجام می‌شود.

 

خدمتگزاری:

خدمتگزاری به مردم محروم کشور از آرمانهای مهم فرهنگ جهادی است. توفیق خدمتگزاری به مردم محروم جزء نعمت‌های بزرگ خداوندی شمرده و از انجام آن نه تنها خسته بلکه لذت می‌برند و شکر نعمت را در خدمتگزاری بیشتر و بهتر می‌دانند.

 

کار مضاعف:

یکی از تفاوتهای فرهنگ جهادی نسبت به سایر فرهنگ ها در میزان تلاش و جدیت آن است. روحیه تلاش، جدیت و ایثارگری تبلور فرهنگ جهادی است. کلمه جهاد تداعی بخش تلاش و جدیت در امور است. اگر بخواهند بگویند که با جدیت و تلاش بیشتری کار کنید می‌گویند که جهادی کار کنید. یکی از مصادیق جهادی عمل کردن،تلاش خستگی‌ناپذیر و جدیت در پیگیری امور است.

 

همت مضاعف:

همت مضاعف بستری است که موفقیت‌های دیگر نیز از آن حاصل می شود. یکی از عوامل موثر در موفقیت جهاد که به عنوان الگو مطرح گشت همت والای جهادگران بود. همت مضاعف باعث خود باوری می شود،سازمانها و افرادی که خود را باور نداشته باشند دیگران نیز آنها را باور نخواهند نمود. خودباوری از اعتماد به نفس سرچشمه می‌گیرد و اعتماد به نفس نیز چیزی جز تکیه بر همت والا نیست.

فروتنی:

شکی نیست که یکی از مهمترین و برترین صفات و ویژگیهای فرهنگ جهادی فروتنی و تواضع است. فروتنی یکی از ارزشهای مورد احترام و تکریم در جهاد بوده است که محیط و شرایط را برای برقراری صمیمیت و دوستی فراهم می‌نمود.

 

ترویج انقلاب:

با توجه به نوپا بودن انقلاب اسلامی و از طرف دیگر پایین بودن امکانات و تجهیزات اطلاع‌رسانی، بسیاری از مردم روستائیان با اهداف و ارزشهای انقلاب اسلامی بیگانه بودند جهادگران علاوه بر تلاش‌ مادی در روستاها به عنوان پیامبر انقلاب نقش مهمی را ایفا می‌نمودند. مردم روستابیشترین اطلاعات در مورد انقلاب را از جهادگران کسب می‌نمودند.

 

کار با مهر:

در جهاد افراد به صورت داوطلبانه مشغول خدمت شدند. یکی از ویژگی فعالیتهای داوطلبانه وجود عشق و مهر به کار است. با مهروعشق کار کردن یعنی با صمیم قلب و شادمانه کار کردن است.انجام کار مهمترین انگیزه برای جهادگران بوده و از نتیجه کار احساس شادمانی می نمودند.

 

مسئولیت‌پذیری:

مسئولیت‌پذیری در فرهنگ جهاد بسیار بالاست، زیرا فلسفه ورود برخی از نیروهای ارزشی به جهاد به خاطر احساس مسئولیت بوده است. دفاع از کشور و محرومیت‌زدایی از چهره روستاها و انجام کارهای زمین مانده همه نشان‌دهنده  میزان بالای مسئولیت‌پذیری در جهادگران بوده است.

 

شجاعت و جسارت:

شجاعت و جسارت در فرهنگ جهاد تبلور می یابد. شاید عمده‌ترین دلیل آن را در عدم محافظه‌کاری نظام مدیریتی آن جستجو نمود. شجاعت صفتی بود که امام (ره) در آخرین پیام خود پس از ده سال فعالیت جهاد به آن نسبت دادند و فرمودند: «شجاعت دلیر مردان و شیرزنان جهادی‌مان در جهادمان علیه کفر و بیداد زبانزد خاص و عام است.»

 

مدیر پروری:

یکی از ویژگیهای فرهنگ جهادی مدیرپروری است. با توجه به فرهنگ جهاد و سایر عوامل موثر و وجود نیروهای با انگیزه و ارزشی، افرادی تربیت یافتند که بعدها سکان بساری از کشتی‌های در باتلاق گیر افتاده را بدست گرفتند.

 

پویایی و بالندگی:

یکی از تفاوتهای بارزی که می‌توان در فرهنگ جهادی ملاحظه نمود، پویایی، بهبود و بالندگی است. ایستایی، در جا زدن و رضایت به وضع موجود در فرهنگ جهاد مذموم است. فرآیند تغییرات در فرهنگ جهادی همواره تغییر در جهت تحول، بالندگی و بهتر شدن است.

 


 

0184_2013.5.27.15.39.6.0

مرد عمل:هزاران نفر از مردم زنجان، امروز در جهت تحقق حماسه سیاسی و در یک حرکت نمادین با ثبت اثر انگشت خود در طومار حمایت از محمد باقر قالیباف، با وی پیمان بستند که همواره از اهداف او برای سربلندی ایران اسلامی حمایت کنند.

 آنها همچنین زمانی که قالیباف برای سخنرانی در جایگاه قرار گرفت، انگشتان جوهری خود را بالا گرفتند و با شعار «ما همه اثر گذاریم» حمایتشان را از این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند.

 محمد باقر قالیباف نیز با ثبت اثر انگشت خود در ذیل طومار با مردم عهد بست که همواره به پیمان خود با آرمان های انقلاب، امام، رهبری، شهدا و ملت پایبند بماند.

Photo (44)1

 تخریب سلاح کسانی است که منطق رقابت را قبول ندارند و تلاش می کنند ناتوانی خود را با نگاه سلبی به دیگران و تخریب رقبای توانمند پنهان نموده و ذهن مردم را از انتخاب فرد شایسته منحرف کنند. حال آنکه تحولات سالهای اخیر به افزایش شناخت و آگاهی مردم منجر و ثابت شد که تخریب دیگر جواب نمی دهد.

سخنگوی ستاد انتخاباتی محمد باقر قالیباف گفت : تخریب هر یک از کاندیداهای تائید صلاحیت شده، ایستادن در برابر فرامین رهبری و قانون است و اینکه عده ای با شبکه های بیگانه برای تخریب قالیباف به وحدت رسیده اند، نکته ای قابل تامل است.

پرویز اسماعیلی سخنگوی ستاد انتخاباتی محمد باقر قالیباف افزود: تخریب سلاح کسانی است که منطق رقابت را قبول ندارند و تلاش می کنند ناتوانی خود را با نگاه سلبی به دیگران و تخریب رقبای توانمند پنهان نموده و ذهن مردم را از انتخاب فرد شایسته منحرف کنند. حال آنکه تحولات سالهای اخیر به افزایش شناخت و آگاهی مردم منجر و ثابت شد که تخریب دیگر جواب نمی دهد.

وی با انتقاد از رویکرد تخریبی مدعیان حمایت از برخی کاندیداها گفت: رهبر انقلاب بارها به لزوم تبعیت از قانون و نظر شورای نگهبان تاکید کردند. در حالیکه حتی بزرگانی چون آیت الله هاشمی به نظر این شورا در احراز صلاحیت ها تمکین کردند، تخریب و هتک حیثیت کاندیداها زیر سوال بردن شورای نگهبان و ایستادن در برابر قانون است.

وی ادامه داد: دشمنان، قالیباف را تخریب می کنند چون از اندیشه ناب جهادی و زنده ماندن فرهنگ شهادت در کشور هراس دارند و از ساخته شدن ایران و از ایران سربلند وحشت می کنند. کسانی که به گواه تاریخ دنبال تاراج سرمایه های ملی ایرانیان و تصویر کردن ملتی ذلیل و ناتوان از ما بوده اند.

سخنگوی ستاد انتخاباتی قالیباف گفت: متاسفانه در داخل کشور نیز بازماندگان همان تفکری که با ترویج فضای افشاگری و پرده دری ۸ سال بحران آفرینی کردند، رویه تخریب را ادامه می دهند.

اسماعیلی ادامه داد: مردم هوشیار هستند و باور دارند آنها که تخریب و افشاگری آغاز کردند، خودشان به بزرگترین فسادها آلوده شدند. تخریب کنندگان قالیباف از این نگرانند که مردم با حضور و انتخابی آگاهانه در انتخابات پیش رو بساط کسانی را که با ریا و تحجر ظرفیت های بزرگی را از نظام و ملت ایران گرفتند، جمع کنند.

وی گفت: سابقه این افراد نشان می دهد که همواره از رهبری، قانون، اخلاق و مردم عبور کرده اند و خوش نشینی در انقلاب را به هزینه دادن و تلاش در میدانهای سخت ترجیح می دهند. افرادی که رهنمودهای رهبری را همواره تفسیر به رای می کنند.

سخنگوی ستاد قالیباف با اشاره به اینکه «تخریب دیگران شیوه دینداران نیست»، گفت: تاکید دکتر قالیباف به ستاد و همه فعالان و هواداران ایشان رعایت حداکثری قانون و اخلاق، و تلاش برای حفظ آرامش مردم و انتخاب شایسته تر آنها در فضای رقابتی سالم است.

اسماعیلی افزود: رعایت احترام نسبت به سایر کاندیداها و رویکرد ایجابی محور فعالیت ما است و امیدواریم کاندیداهای محترم و ستادهایشان در برابر استفاده هوادارانشان از تخریب سکوت نکنند.

وی با تاکید بر تفاوت مرزهای نقد و تخریب، گفت: ماده ۷۴ قانون انتخابات ریاست جمهوری تصریح دارد که درج مطلب علیه نامزدهای انتخاباتی توسط کلیه رسانه های دیداری، شنیداری، مکتوب، الکترونیک و سایر شبکه های مجازی جرم است.

سخنگوی ستاد قالیباف در پایان گفت: دستگاههای قضایی و امنیتی هوشیار هستند و مطمئن هستیم با ورود سریعتر به تخریب های رسانه ای، سلامت و شادابی فضای انتخابات را تضمین می نمایند.


26048_orig

 همچنین جمعی از داوران و مربیان کشتی آلیش استان البرز، مربیان ژیمناستیک جنوب غرب تهران و جمعی از جانبازان قطع نخاع آسایشگاه جانبازان شهدا نیز حمایت خود را از دکتر قالیباف در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری اعلام کردند.

 جمع کثیری از جامعه ورزشی، قهرمانان و اصحاب رسانه های ورزشی  کشور هم صدا و هم گام با اقشار مختلف مردم، حمایت خود را از کاندیداتوری دکتر محمد باقر قالیباف اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار ستاد مردمی قالیباف،  طی روزهای اخیر جمع کثیری از جامعه ورزشی، قهرمانان، پیشکسوتان و اصحاب رسانه های ورزشی در راستای حمایت از برنامه های دکتر قالیباف و کاندیداتوری وی در دوره یازدهم ریاست جمهوری، با حضور در ستاد مردمی حمایت از دکتر قالیباف «هم­صدا» و یا از طریق ارتباط تلفنی، برای همراهی و حمایت از دکتر قالیباف به عنوان کاندیدای موردنظر خود اعلام آمادگی کردند.
منصور برزگر، امیررضا خادم، ابراهیم جوادی، علیرضا دبیر، محسن کاوه، حسین ملاقاسمی، خداداد عزیزی، حمید درخشان، حسین عبدی، محمد حسن محبی، امیر توکلیان، صادق درودگر، داوود شیران، مجید خدایی، علی اکبر حیدری، پژمان درستکار، کاظم محمودی، عباسعلی توانا، داوود رخش خورشید، خسرو دلیر، بابک اسدی، اکبر میرروشن، حبیب­الله اخلاقی، سعید عبدولی، مهرزاد قلاوند، حمید بنی تمیم، طالب نعمت پور، علی سوری، مهدی عابدینی، محمد انصاری، رضا خیرخواه، اسماعیل ادهمی، عبدالرضا اکبری (هنرمند)، ابوالفضل میرجعفری، شهاب قربانی، حمیدرضا فرسیابی، جعفر اولیا، علی نصیری، ناصر گلچین، حمید قربانی، قاسم رودکی، آرمان طالبی، احمد دباغ، محمدرضا منصوریان، هادی رضایی، بهنام رشوند، داوود خاکی، مجتبی اکبری، ناصر بقایی، قاسم اردبیلی، ناصر قره گوزلو، رضا حسن زاده، بهنام ابوالقاسم پور، رضا شمس، محمدرضا کاظمی، فرشید شیرکوند، رضا مدنی، مهدی آقاولی،احمد عیدی، امیرحسین محمد اسماعیلی، محمد احمدی، محسن خوش طینت، علی آقایی، اصغر قیطاسی، سامان عبدولی، سلیمان رفیعی، سعید رضازاده، امیرحسین شکری، کمال تیره گر، جبار حسینی، نورالدین اسفندیاری، ولی کارگر، حسین گهواره بند، علی اکبر شالی، علی اکبر طهماسبی، منصور راضی نژاد، هوشنگ راضی نژاد،  رضا قهرمانی، اردوان صاحب، جواد حردانی، محمد کفشدار از جمله این افراد به شمار می روند.
 همچنین جمعی از داوران و مربیان کشتی آلیش استان البرز، مربیان ژیمناستیک جنوب غرب تهران و جمعی از جانبازان قطع نخاع آسایشگاه جانبازان شهدا نیز حمایت خود را از دکتر قالیباف در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری اعلام کردند.
بر این اساس حمایت اصحاب ورزش کشور از کاندیداتوری دکترمحمدباقر قالیباف در حال گسترش است که اسامی دیگر حامیان متعاقبا اعلام خواهد شد

147651_652

 محمدنبی رودکی شب گذشته در نشست خبری که در محل ستاد قالیباف در شیراز برگزار شد، با بیان اینکه ستادهای قالیباف در استان فارس در قالب جبهه پیشرفت و عدالت و ستادهای مردمی فعال هستند، بیان داشت: این کاندیدای ریاست جمهوری ۱۶ خردادماه جاری به فارس سفر می‌کند.

وی با اشاره به ویژگی های قالیباف افزود: قالیباف در مدیریت انحصارگری و قومیت‌طلبی را نمی‌پذیرد.

 

رئیس ستاد مردمی قالیباف در فارس با بیان اینکه نظام و رهبر انقلاب به همراه مدیریت، اولویت قالیباف در انتخاب مدیران است، ادامه داد: قالیباف کاری به جناح‌ها ندارد و حتی در یکی از مدیریت‌های شهرداری مناطق تهران از اهل سنت نیز استفاده کرده است.

 

رودکی با اشاره به اینکه قالیباف مدیریت جهادی، تحول‌گرایانه و تغییرگونه دارد و همواره در تحول‌گرایی نیز پیشتاز بوده است، تصریح کرد: قالیباف در ولایی بودن از افرادی است که امین رهبر انقلاب است، او در مدت مدیریت خود شهرداری تهران را از نهاد خدماتی به یک نهاد فرهنگی و اجتماعی بزرگ تبدیل کرد.

 

وی بیان داشت: در بحث ارزش‌گرایی در مدت فعالیت قالیباف در شهرداری تهران ۴۰۰ مسجد از ۲۰۰۰ مسجد موجود ساخته شد و به بازسازی و تعمیر مساجد نیز توجه ویژه می‌شود.

 

مشاور شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: بسیاری می‌گویند قالیباف قومیت‌گرا است و در شهرداری تهران از نیروهای مشهدی استفاده کرده و این در حالی است که تنها شش درصد نیروهای شهرداری مشهدی هستند.


آيت الله العظمي مكارم شيرازي
آنچه دکترقالیباف انجام داده را تبلیغ غیر مستقیم نظام و اسلام میدانم؛ هنگامی که افراد خارجی به تهران میآیند، بادیدن این موفقیتها میفهمند اسلام برا یزندگی سالم مردم برنامه دارد. ايشان را مدیرموفقی میدانم. هم در حوزه فعالیت‌های عمرانی و آبادانی و هم در حوزه فعالیت های فرهنگی کارهای بسیار خوبی انجام شده است؛ البته انسان نباید نسبت به موفقیت های خود قانع شود، بلکه باید رشد و موفقیت تداوم داشته باشد.
   
آيت الله العظمي نوري همداني
آنچه شما انجام داده‌اید و کارهایی که کرده‌اید، نام آن را جز حماسه چیزی دیگری نمی‌توان گذاشت. آنچه انجام شده با توجه به گستردگی کارها و ویژگی‌هایی همانند شجاعت، قدرت و مدیریت که شما دارید، افتاده است. این اقدامات با تمام ابعاد به دنیا نشان می دهد که در نظام اسلامی ایران، افرادی هستند که توانایی اثرگذاری در همه حوزه ها را دارند. صدا و سیما و رسانه ها باید این اقدامات را برای مردم نشان دهند و آن را با گذشته مقایسه کنند تا مشخص شود در گذشته تهران چگونه بوده است و امروز چگونه است؟
 
 
آيت الله حسن ممدوحي
ابراز رضایت علمای قم از شهردار تهران به دلیل اقداماتی است که از قالیباف دیده‌اند. قالیباف انسانی مدبر، مدیر و دارای تجربه خیلی خوب در مدیریت است و تاکنون در هر عرصه‌ای که حضور داشته، موفق بوده است. تجربه خود من از قالیباف این است که ایشان در هر کجا که مشغول به فعالیت بوده اند، موفق بودند و انشالله برای همه برنامه هایی که مد نظر دارند نیز موفق باشند. نظام مدیریتی شهردار تهران نظام مدیریتی مفیدی است و انشالله در همه عرصه ها می تواند باعث موفقیت و رضایت باشد.
 
 
آيت‌الله مهدوي كني
اقدامات شهرداری بسیار خوب است و از خدماتی که دکتر قالیباف در تهران انجام می‌دهد تقدیر می‌کنم. به عنوان یک طلبه آن چیزی را می توانم تقدیر کنم که در مسیر و جهت باشد و در مسیر فرهنگ انقلابی و اسلامی که این همه برایش خون ریخته شده قرار داشته باشد. امیدوارم خدا ما را یاری دهد که تا پایان عمر ثابت قدم باشیم؛ که هر خدمتی که انجام دهیم، خدا ثواب و جزای آن را خواهد داد. من همت دكتر قاليباف را بلند می‌دانم. همت بلند دار که مردان روزگار از همت بلند به جایی رسیده‌اند.
 
 
حجت‌الاسلام تقوی، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
شهردار تهران با احداث مساجد در پایتخت سر خیر این اقدامات مطلوب شده است. ایشان طی چند سال اخیر که شهردار پایتخت هستند بسیار زحمت کشیدند و اقدامات مطلوب گسترده‌ای در شهر به انجام رساندند. مهم است در تهران شهرسازی اسلامی به انجام رسد. امروز ما در پایتخت شاهد ساختمان هایی هستیم که سر به فلک رسیده اما ظاهرش با معماری ایرانی اسلامی مطابقت ندارد. شهر اسلامی یک محور مرکزی دارد که آن همان مسجد است.
 
 
آیت‌الله مقتدایی، مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه
امروز وقتی از تهران می‌گذریم تغییرات را در شهر کاملا احساس می‌کنیم. در تهران هم کار فراوان انجام می‌شود و هم کارها با سلیقه و مناسب صورت می‌گیرد، از همین جهت همیشه شهردار تهران را دعا می‌کنیم. کارهایی که شهرداری تهران انجام می دهد عام المنفعه است و محبوب ترین فرد نزد خدا کسی است که نفعش بیشتر به دیگران برسد و شما کارهای عام المنفعه بسیاری دارید. اینها اعمال نیک و ماندگاری است که در کارنامه انسان می ماند و همیشه نامه عمل انسان را باز نگاه می دارد.
 
 
آیت الله العظمی سبحانی
مسئولان فقط مسئول انسان ها نیستند بلکه مسئول جانداران و بقعه هایی که دراختیار مردم است نیز هستند ، دایره مسئولیت محدوده به انسان ها نیست و آنچه از فعالیت های شهرداری تهران در این زمینه رو به رشد باشد جای خوشحالی است و قطعا این موفقیت باعث افتخار نظام است. زمانی که شما مسئولیت شهرداری تهران را بر عهده گرفتید تغییرات در شهر کاملا محسوس است و باعث خیر بسیار بودید و این ها به خاطر فطرتی است که دارید. زحمات شما و سایر همکارانتان در شهرداری تهران مورد قبول خداوند بوده و هست.
 
 
آیت الله العظمی علوی گرگانی
آنچه ما مطلع هستیم و از هر گروهی درباره فعالیت های شهرداری پرسیدیم، صحبت از تدبیر و خدمات چشمگیر است.تهران را نمی توان با شهری که قبلا بود مقایسه کرد چون طرح جامعی نداشت، ‌راهها درست نبود و مشکلات بسیاری پیش پای مردم بود، ‌اما از حسن تدبیر مسئولان شهرداری، ‌خوشبختانه تهران چهره جدیدی به خود گرفته و این تغییرات تاثیر زیادی در پیشبرد کارهای کشور و اقتصاد کشور و غیره دارد. شاید خیلی ها این فعالیت هایی را که شما انجام داده اید انجام می دهند اما ممکن است در راه خدا نباشد.
 
 
آیت الله العظمی وحید خراسانی
هر مسئولی که به کاری مشغول است باید نسبت به آن کار اشراف داشته باشد، شهردار یعنی دارنده شهر و خواه ناخواه جنبه صاحب شهر را دارد، شهر یعنی مجمع اجتماع بشر، ‌یعنی مجموعه انسان ها که انسان ها از جوهر عقل گرفته شده که این جوهر اساس انسانیت است؛ ‌در این صورت شهردار که مقام سیطره در شهر را دارد به عنوان صاحب شهر است و تمام افراد عائله او محسوب می شوند. خوشبختانه از زمانی که شما مسئولیت شهرداری تهران را بر عهده گرفتید تغییرات بسیاری در شهر به وجود آمده است.

آيت الله العظمي جوادي آملي
اقداماتی که در شهر تهران و شهرداری انجام داده اید، بسیار مسرت بخش است. اگر کسی شهری فکر کند او همیشه شهردار خواهد بود، اما اگر کسی شهر را الگوی کشور بداند و آن را به شکلی بسازد که نمونه کشور باشد آن وقت اگر ۱۰ میلیون جمعیت شدند ۷۰ میلیون نفر باز هم کارآمدند. چون مردم نمونه مملکت اند. باید کار را به آنها بسپارند و نظارت کنند و آنها کارشان را خودشان انجام دهند مردم می توانند این کار را انجام دهند. تحریم ها هم هیچ اثری ندارد.
اقداماتی که در شهر تهران و شهرداری انجام داده اید، بسیار مسرت بخش است. اگر کسی شهری فکر کند او همیشه شهردار خواهد بود، اما اگر کسی شهر را الگوی کشور بداند و آن را به شکلی بسازد که نمونه کشور باشد آن وقت اگر ۱۰ میلیون جمعیت شدند ۷۰ میلیون نفر باز هم کارآمدند. چون مردم نمونه مملکت اند. باید کار را به آنها بسپارند و نظارت کنند و آنها کارشان را خودشان انجام دهند مردم می توانند این کار را انجام دهند. تحریم ها هم هیچ اثری ندارد.

خواننده موسیقی انتخاباتی قالیباف معرفی شد

موسیقی انتخاباتی محمد باقر قالیباف با عنوان «ایران سربلند» و با اجرای "حامد زمانی" به زودی رونمایی و در فضای وب منتشر می‌شود.

پرحامد زمانیویز اسماعیلی سخنگوی ستاد انتخاباتی قالیباف در‌گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: آهنگسازی و خوانندگی موسیقی انتخاباتی محمد باقر قالیباف را خواننده جوان و محبوب کشورمان حامد زمانی بر عهده دارد.

وی ادامه داد: شعر این موسیقی سروده آقای عسکری است و در یکی از ابیات آن آمده است « تو روزای ترکش ، تو روزای جنگ ... از این خاک و از مردمش دل نکند.»

سخنگوی ستاد انتخاباتی قالیباف در خصوص رونمایی از پوسترهای تبلیغاتی قالیباف هم گفت: اگر چه مردم خدمتگذار واقعی خود را خوب می شناسند، اما در این فرصت کوتاه تمرکز ما به استفاده بهینه از فرصت های مناسب صدا و سیما برای گفت‌وگو با هموطنان است.

اسماعیلی افزود: ضبط برنامه های صداوسیما تقریبا نیمی از فرصت تبلیغاتی کاندیداها را معطوف به خود کرده و متاسفانه سفر به تمام استانهای کشور در طول ده روز عملا امکان‌پذیر نیست. اگر چه تلاش ما این است که قالیباف تا آنجا که مقدور است، از نزدیک با مردم عزیز مناطق مختلف کشور دیدار کند.

وی گفت: تبلیغات به شکل پوستر هم بسیار محدود است و هم از ارزانترین کاغذ و به صورت دو رنگ در قطع قانونی چاپ شده است. طی روزهای آینده از این پوسترها رونمایی می شود و ستاد قالیباف تبلیغات محیطی دیگری ندارد.

وی در پایان تاکید کرد: برنامه تبلیغاتی محمد باقر قالیباف با این مجموعه بسته شده است و ضمن تشکر، از علاقمندان وی خواهش‌مندیم ضمن همراهی و اخذ مواد تبلیغاتی از ستادهای رسمی، از هر گونه اقدام پرهزینه و موازی خودداری نمایند.

ahle sonat

یکی از علمای اهل سنت در استان گلستان گفت: اغلب علمای اهل سنت در این استان از قالیباف در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری حمایت می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حاج آخوند نظری امروز در دیدار با جانشین و دبیر اجرایی ستاد حامیان قالیباف در گلستان با تاکید بر استقبال از برنامه‌ها و ویژگی‌های شخصیتی قالیباف اظهار داشت: بنده، دوستان نزدیک و تمامی علاقمندان به نظام در این منطقه از این نامزد اصولگرا و صاحب برنامه حمایت کرده و امیدواریم حضور ایشان به عنوان سکاندار اجرایی کشور پیامد بابرکتی برای کشور به همراه داشته باشد.

قومیت‌های مختلف ترکمن از قالیباف حمایت کنند

وی ادامه داد: با توجه به اوضاع خطیر کشور و برنامه‌های مردم‌محور و جهادی قالیباف، سفارش می‌کنم مردم شریف استان اعم از شیعه و سنی به ویژه قومیت‌های مختلف ترکمن از این نامزد مردمی حمایت کنند.

آخوند نظری تصریح کرد: با مطالعه نامزدهایی که در این دوره از انتخابات شرکت کرده‌اند و احترام به همه این بزرگواران، قالیباف را در بین آنان، فردی معتقد به مبانی اسلام و انقلاب، پرانرژِی و صاحب برنامه دیدم که شعارهایی عملگرا و منطبق بر عقلانیت و اسلامیت دارد.

۵۴ حوزه علمیه اهل تسنن در گلستان از قالیباف حمایت می‌کنند

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ارتباط و تعامل نزدیک با قریب به ۵۴ حوزه علمیه منطقه اهل سنت و احساس وظیفه و تکلیفی که دارم به این عزیزان سفارش می‌کنم از قالیباف به عنوان نامزد اصلح این دوره از انتخابات ریاست جمهوری حمایت کنند.

آخوند نظری یادآور شد: بنا بر تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر خلق «حماسه سیاسی»، امیدوارم در روز ۲۴ خردادماه امسال شاهد حضور عالمانه ملت ایران در این دوره از انتخابات حساس پیش رو باشیم.

در این دیدار همچنین جانشین و دبیر اجرایی ستاد حامیان مردمی قالیباف، علما را ذخیره دینی مسلمانان برشمرد و اذعان داشت: در تاریخ ایران بزرگ همیشه نقش علما به عنوان تکیه‌گاه، ملجا و پایگاه مردمی مطرح بوده است.

در برنامه‌های قالیباف نگاه جامعی نسبت به تمامی قومیت‌ها وجود دارد

سید حسن حسینی ادامه داد: حامل سلام قالیباف به تمامی مردم منطقه به ویژه مردم مسلمان اهل سنت و قوم ایرانی ترکمن هستم و از نگاه مثبت جنابعالی نسبت به دکتر و برنامه‌های جامع ایشان قدردانی می‌کنم.

وی تصریح کرد: در برنامه‌های قالیباف نگاه جامعی نسبت به تمامی قومیت‌ها وجود دارد و بر اساس این برنامه‌ها ایشان اعتقاد دارد همه ملت ایران باید در توسعه کشور نقش‌آفرینی کنند.

حاج آخوند نظری از علمای به نام ترکمن‌صحرا و موسس حوزه علمیه «قره بلاغ» در شهرستان علی‌آبادکتول است که در بین اهل سنت تراکمه طرفداران بسیاری دارد.

 

مسئول کمیته اطلاع‌رسانی ستاد قالیباف در خراسان‌رضوی: کارت هواداران قالیباف در کشور از مرز ۶ میلیون گذشت/ راه‌اندازی ستادهای منطقه‌ای در مناطق ۱۳گانه مشهد

ghalibaf enteghad hashemi

مسئول کمیته اطلاع‌رسانی ستاد قالیباف در خراسان‌رضوی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی فارس در مشهد با بیان اینکه ستاد قالیباف برای هر محله یک ستاد تعریف کرد، اظهار کرد: ستادهای انتخاباتی قالیباف در سطح خراسان‌رضوی، در مشهد و ۲۹ شهرستان تشکیل شده و فعال است.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه حمایت بدنه اجتماعی مردم از ستادها بوده و این سبب انگیزه مضاعف در ستادها و پویایی دوچندان می‌شود.

* راه‌اندازی ستادهای منطقه‌ای در مناطق ۱۳گانه مشهد

رشکیانی با بیان اینکه ستاد انتخاباتی قالیباف برای هر محله یک ستاد تعریف کرده، خاطرنشان کرد: گسترش ستادهای انتخاباتی تا روستاهای اطراف از نقاط قوت تبلیغاتی ستاد وی است.

وی یادآور شد: ستادهای تشکیل شده در مشهد مقدس و حومه در سه قالب منطقه، ناحیه و محله تشکیل شده به این گونه که در هر منطقه از مناطق ۱۳گانه شهری مشهد، یک ستاد مرکزی راه‌اندازی شده و در هر ناحیه و محله نیز ستادهای تابعه ایجاد شده است.

*هزینه‌های ستاد قالیباف کاملا روشن و شفاف است

مسئول کمیته اطلاع‌رسانی و تبلیغات ستاد انتخاباتی قالیباف در خراسان‌رضوی از ستادهای فعال تبلیغاتی قالیباف در سطح شهر مشهد یاد کرد و گفت: تاکنون ستادهای جوانان، بانوان، ستادهای مردمی، اساتید، دانشجویان و ورزشکاران در استان برپا شده و ستادهای دیگر اقشار نیز تشکیل و آماده استقرار در ستادهای سطح شهر هستند.

رشکیانی افزود: بخش بسیار زیادی از هزینه‌های مربوط به تشکیلات این ستاد توسط خود مردم تأمین شده و هم چنین تمام مکان‌ها برای ستاد تبلیغاتی به طور داوطلبانه از سوی مردم برپا شده است.

وی تصریح کرد: هزینه کار ستاد قالیباف، کاملا روشن و شفاف بوده است و این ستاد در صورت صلاحدید حاضر است، تمام مدارک و شواهد این امر را پس از انتخابات در اختیار افکار عمومی قرار دهد.

* صدور کارت هواداران قالیباف از مرز ۶ میلیون گذشت/سهم خراسان‌رضوی ۵۰۰ هزار کارت

مسئول کمیته اطلاع‌رسانی و تبلیغات ستاد انتخاباتی قالیباف در خراسان‌رضوی از صدور بیش از شش میلیون کارت هواداری برای هواداران قالیباف در سراسر کشور خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده این تعداد به ۱۵ میلیون نیز افزایش یابد.

وی با اذعان این مطلب که قالیباف از مقبولیت بالایی برخوردار است، تاکید کرد: فقط در دو روز گذشته ۱۲۰هزار کارت هواداری برای هواداران خراسانی قالیباف در استان خراسان‌رضوی توزیع شد و با این احتساب، تعداد کارت‌های هواداری صادر شده برای هواداران در این استان به تعداد ۵۰۰ هزار کارت هواداری رسیده است.

رشکیانی تأکید کرد: با توجه به امکانات حداقلی ستادهای قالیباف در خراسان‌رضوی و همچنین تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر جلوگیری از اسراف در تبلیغات فقط به کمک‌های مردمی اکتفا کرده و از اسراف و تبلیغات هزینه بر به شدت پرهیز می‌کنیم.

* «جهاد ادامه دارد» مهم‌ترین شعار تبلیغاتی ستاد قالیباف

وی «جهاد ادامه دارد» را یکی از شعارها و سرفصل‌های مهم ستاد تبلیغاتی قالیباف توصیف کرد.

وی با اشاره به اقبال عمومی قالیباف در سطح جامعه عنوان کرد: در تمام مراسم‌هایی که به نوعی حاکی از حمایت از قالیباف تاکنون در سطح استان برگزار شده است، شاهد حضور حداکثری و به‌ویژه حضور ارزشمند خانواده شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس هستیم که این اقبال عمومی وی، نشئت گرفته از مردمی بودن و روحیه جهادی قالیباف دارد.

 

 امام جمعه و نماینده ولی فقیه در کرمان در دیدار محمد باقر قالیباف گفت : یک شب به همراه مهندس سیف‌اللهی در کنار حاج قاسم سلیمانی بودیم و از ایشان پرسیدم به چه کسی رای می‌دهی؟ حاج قاسم گفت قالیباف؛ من نیز گفتم به قالیباف رأی می‌دهم.

محمدباقر قالیباف با حضور در دفتر آیت‌الله سیدیحیی جعفری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان با وی دیدار و گفتگو کرد.

آیت‌الله جعفری در این دیدار ضمن خیرمقدم به قالیباف گفت: هرکس این مسئولیت بزرگ را به عهده بگیرد، باید چند موضوع را رعایت کند. نخست آنکه وعده‌های توخالی داده نشود. یکی از آقایان گفته بود ظرف سه ماه مشکلات اقتصادی حل می‌کنم و من نیز از این سخن تعجب کردم، قطعا مردم هم می‌فهمند این وعده دروغ است. ظرف سه ماه نمی‌توان معجزه کرد، بلکه باید به تدریج مشکلات را بررسی کرد. همچنین در روایات آمده که چند موضوع باعث زوال دولت‌ها می‌شوند. اول رها کردن مسایل اهم و مهم ، به این معنا که به جای پرداختن اهم به مهم بپردازیم و به جای پرداختن به مهم مسایل دیگری را در نظر داشته باشیم. موضوع دوم آن است که افراد نالایق را روی کار بیاوریم. همچنین حضرت علی(ع) فرمودند: من نسبت به فقر نمی‌ترسم، از سوءتدبیر می‌ترسیم.

وی افزود: کابینه شما باید بر این اساس و مبنا تشکیل شود؛ خطی فکر کردن غلط است. آدم لایق هم در میان اصولگرایان و هم در میان اصلاح‌طلبان وجود دارد، اگر بگوییم حتما اصولگرایان در کابینه باشند غلط است. آدم لایق در همه گروه‌ها وجود دارد.

وی افزود: در این استان نیز حاج قاسم سلیمانی محبوبیت خاصی دارد. یک شب به همراه مهندس سیف‌اللهی در کنار حاج قاسم سلیمانی بودیم و از ایشان پرسیدم به چه کسی رای می‌دهی؟ حاج قاسم گفت: قالیباف؛ من نیز گفتم به قالیباف رأی می‌دهم.

امام جمعه کرمان یادآور شد: ما اکثر ویژگی‌ها را در شما می‌بینیم؛ شما دارای استعداد بالا بوده، برادر شهید و پاسدار هستید. اینچنین شخصیت‌هایی مثل سردار کرمی، حاج قاسم سلیمانی، سردار سیف‌اللهی، مهندس مهاجری و… در این استان حامی شما هستند، اگر انشاالله این اتفاق افتاد و پیروزی به دست آوردید، انشاالله یک دولت کارآمد مردمی و ولایت مدار تشکیل شود.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با بیان اینکه باید ولایت در رأس امور باشد، تاکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند بنا نداریم در انتخابات اسمی را مطرح کنیم. ایشان تاکید کردند برخی افراد درباره کاندیداتوری پیش من آمدند و من گفتم خودتان می‌دانید؛ اگر کسی گفت که مقام معظم رهبری به من فرموده‌اند کاندیدا شو، این غلط است. عده‌ای هم به عنوان طرفداری از کسی که رد صلاحیت شده، جوسازی می‌کنند. اگر درست فکر کنیم این موضوع ریشه‌دار است. نخست آنکه در سال ۸۸ فتنه بزرگی در کشور رخ داد، بنده به همراه آیت‌الله علم‌الهدی نیز در زمینه موضع‌گیری درباره فتنه جزو نفرات اول بودیم، از این رو من دوست قدیمی سی ساله‌ام را برای حفظ نظام رنجاندم. میرحسین موسوی پیش از پایان انتخابات اعلام کرد من برنده هستم. مقام معظم رهبری سه بار پذیرفتند که صندوق‌ها بازشماری شود اما او قبول نکرد و گفت جز به ابطال انتخابات به چیز دیگری قانع نیستم. موسوی پیش از انتخابات نزد من آمد، به او گفتم یک دعا برای شما می‌کنم، امیدوارم هرچه خیر و صلاح شماست پیش آید، اما او به گونه‌ای دیگری رفتار کرد.

وی در ادامه خطاب به قالیباف گفت: ویژگی‌هایی که در شما می‌بینیم باید به درستی برای مردم تفهیم شود. مردم باید این را بدانند که استعداد شما بالاست، برادر شهید هستید، پاسدار هستید، مورد حمایت بزرگانی چون حاج قاسم سلیمانی، سردار کرمی، سردار سیف‌اللهی، مهندس مهاجری و… هستید.

آیت‌الله جعفری تاکید کرد: همانطور که سایر نامزدها مواضع و برنامه‌های خود را از تلویزیون اعلام کردند شما نیز همانند آنها حقیقت را اعلام کنید، به خداوند توکل کنید و علاوه بر رفع بیکاری و اشتغال، روی مساله احیای ارزش‌ها و ولایت‌مداری تمرکز کنید. همه درباره مسایل اقتصادی و رفع بیکاری سخن می‌گویند و این کار آسانی نخواهد بود، اما همه ما می‌دانیم، نمی‌توان سه ماهه این تورم را برطرف کرد، انشاالله امیدواریم شما همان فرد منتخبی که مورد توقع و انتظار ملت است، باشید و انشاالله انتخاب شوید تا ما برای عرض تبریک بیاییم.

در ادامه این دیدار محمدباقر قالیباف نیز گفت: از زمان جنگ با شما آشنا شدیم و همواره از دوران دفاع مقدس تاکنون ذکر خیر، صراحت، اخلاص، نظم و درایت حضرتعالی زبانزد بوده است. چه در زمان جنگ و چه پس از آن. بارها با سردار قاسم سلیمانی ذکر خیرتان شده و ما جزو ارادتمندان قلبی شما هستیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: امروز کشور مشکلات، معضلات و پیچیدگی‌های بسیاری دارد. اما از دیگر سو، امکانات قابل توجهی نیز در کشور ما وجود دارد. تجربه مدیریتی به من می‌گوید آنچه امروز کشور از آن رنج می‌برد همان کلام امیرالمومنین(ع) است که فرمود: من از فقر نمی‌ترسم، از سوءتدبیر می‌ترسم. چرا که سوءتدبیر، فقر می‌آورد. امروز با این همه امکانات و منابع مادی که در کشور وجود دارد، نباید شاهد چنین مشکلاتی باشیم.

وی افزود: در عرصه مدیریت باید توجه بیشتری صورت گیرد. مدیریت در کشور ما همانند یک مدیریت معمولی که در سایر کشورها دیده می‌شود، نیست. ما کشور اسلامی به شمار می‌رویم و بر این اساس نیز نیازمند روحیه جهادی برای کار هستیم. در کشور عده‌ای بر این باور هستند که نمی‌توان با روحیه جهادی، همچون دوران دفاع مقدس کار کرد، اما ما با همین روحیه جهادی پیش رفتیم. در شهر تهران پروژه بزرگراه امام علی(ع) حدود ۴۰ سال بر زمین مانده و دوازده هزار خانه در مسیر این اتوبان قرار داشت؛ همه می‌گفتند این کار قابل انجام نیست، اما این پروژه با فرهنگ ایثار و جهاد ظرف ۲۲ ماه و در محروم‌ترین نقطه شهر انجام شده است.

قالیباف تاکید کرد: پس از دوران دفاع مقدس دو قشر به کشور کم‌لطفی کردند. یک قشر که روحیه جهادی را از جامعه گرفتند و یک قشر که لفاظی کردند. به این معنا که این حرف‌ها را زدند اما کار نکردند. سوءتدبیر بین دو لبه قیچی لفاظی و فاصله گرفتن از روحیه جهادی قرار گرفت، در غیراین صورت به سرعت کارها قابل انجام است. البته من براساس مطالعاتی که انجام داده‌ام و همچنین با توجه به سابقه کار اجرایی به مردم قول داده‌ام که در طول دو سال آرامش و ثبات را به جامعه برمی‌گردانیم. وضعیت ما همچون مریضی است که همه می‌دانیم باید جراحی شود، اما امکان جراحی کردن وجود ندارد. ابتدا باید شرایط این مریض را کنترل کنیم و سپس دست به جراحی بزنیم. اقتصاد را ظرف دو سال به کنترل درآوردن یعنی آنکه اقتصاد را انعطاف پذیر کنیم و به ثبات برسانیم، مردم احساس کنند ثباتی در وضعیت اقتصادی و نرخ کالاهای اساسی وجود دارد. این ظرفیت در کشور ما وجود دارد و به آینده نیز امیدوار هستیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پایان تاکید کرد: اگر تقدیر الهی شد و مردم حماسه سیاسی را اینگونه رقم زدند که ما توفیق خدمت در دولت را پیدا کنیم باید با کار و تلاش جبران این محبت‌ها را داشته باشیم و حماسه اقتصادی را محقق کنیم. نباید مردم را از انتخاب خود پشیمان کنیم.

ghalibaf zanjan

محمد باقر قالیباف که برای دیدار مردم، به استان زنجان سفر کرده، دقایقی قبل وارد این شهر شد و مورد استقبال مردم قرار گرفت.

زنجانی ها که از دقایق ابتدایی صبح امروز در ورودی شهر منتظر قالیباف بودند، با ورود وی شعار «صل علی محمد یاور رهبر آمد» دادند.

در بین استقبال کنندگان خانواده های شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی نیز حضور دارند.

خودروی حامل قالیباف هنگام ورود به بخش اصلی شهر توقف کرد تا وی وارد جمع هواداران خود شود و با آنها گفت و گو کند و به ابراز احساساتشان پاسخ دهد. جمعیت نیز با شعار «فرزند نصر و والفجر اینک جهادی دیگر» از او استقبال کردند.

زنجانی ها که از دقایق ابتدایی صبح امروز در ورودی شهر منتظر قالیباف بودند، با ورود وی شعار «صل علی محمد یاور رهبر آمد» دادند.

در بین استقبال کنندگان خانواده های شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی نیز حضور دارند.

خودروی حامل قالیباف هنگام ورود به بخش اصلی شهر توقف کرد تا وی وارد جمع هواداران خود شود و با آنها گفت و گو کند و به ابراز احساساتشان پاسخ دهد. جمعیت نیز با شعار «فرزند نصر و والفجر اینک جهادی دیگر» از او استقبال کردند.

یکی از حاضران چفیه خود را به گردن قالیباف انداخت.

قالیباف هم اکنون در مسیر گلزار شهدای زنجان قرار دارد تا مثل همیشه، ابتدا به رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس ادای احترام کند.

…۲

قالیباف هم اکنون در «بهشت فاطمه» شهر زنجان حضور دارد. وی با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام والای شهدا ادای احترام کرد.

صدها نفر از مردم زنجان قالیباف را  با شعارهای «همسنگر شهیدان خوش آمدی به زنجان» و «ای یادگار مردان، تو و خون شهیدان» همراهی می کنند.

قالیباف بر مزار شهیدان باقری، اشتری، رستمی ، احمد خانی، بهمن اسکندری، بیات حاضر شد و به قرائت فاتحه پرداخت. همچنین قالیباف بر مزار آیت الله سید مجتبی موسوی از علمای شهر زنجان نیز حاضر شد.

پدر و مادر برخی از شهیدان شهر زنجان در گلزار شهدا با قالیباف گفت و گو کردند و به وی خوش آمد گفتند.

…۳

قالیباف تا دقایقی دیگر با امام جمعه زنجان دیدار می کند و سپس در مسجد جامع شهر با مردم سخن خواهد گفت.

قالیباف به صورت زمینی و با یک خودروی سمند به زنجان رفته است.

…۴

محمد باقر قالیباف لحظاتی قبل با حضور در منزل برادران شهید رضایی با خانواده این دو شهید بزرگوار زنجانی دیدار و گفت و‌گو کرد. منزل برادران شهید رضایی در محله اسلام‌آباد زنجان قرار دارد و خانواده این شهیدان با نصب پلاکاردی در ابتدای این محله، از محمدباقر قالیباف استقبال کردند. همچنین پدر شهیدان رضایی به همراه جمعی از شهروندان زنجانی در بدو ورود قالیباف به محله اسلام آباد، به استقبال وی آمدند و  خوش‌آمد گفتند.

قالیباف در این ملاقات با سه بردار، مادر و پدر شهیدان رضایی در فضایی صمیمانه گفت‌وگو کرد و از آنها درباره چگونگی شهادت شهیدان رضایی پرسید. پدر این دو شهید بزرگوار نیز ضمن بیان خاطراتی از حضور فرزندان خود در جبهه‌های دفاع مقدس، نحوه شهادت آنها را به فاصله یک سال در جبهه‌ها روایت کرد.

همچنین برادر شهیدان رضایی گزارشی از وضعیت محله اسلام‌آباد زنجان به عنوان یکی از محله‌های مستضعف که بیشترین شهید و جانباز زنجانی را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است بیان کرد و خطاب به قالیباف گفت: ان شاء الله در دوره ریاست جمهوری حضرتعالی نگاه ویژه‌ای به چنین مناطقی در جنوب شهر زنجان داشته باشید.

قالیباف نیز در این دیدار گفت: امروز توفیق شد تا در خدمت پدر شهیدان رضایی به عنوان یک رزمنده و بزرگ خود حضور داشته باشیم و خانواده شهدا را زیارت کنیم. امیدواریم ما به عنوان همسنگران و همرزمان فرزندان شما بتوانیم خدمتی بر اساس فرهنگ جهاد و شهادت انجام دهیم که باعث سربلندی اسلام و انقلاب شود.

همچنین یکی دیگر از برادران شهید که جانباز شیمیایی بالای ۷۰ درصد است نیز در این دیدار حضور داشت و برای دقایقی با قالیباف گفت‌وگو کرد. قالیباف در هنگام خروج از منزل شهیدان رضایی در جمع تعداد دیگری از پدران شهدای زنجان قرار گرفت و با آنها به گفت و گو پرداخت.

قالیباف تا دقایقی دیگر با حضور در دفتر آیت‌الله شیخ علی خاتمی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر زنجان با وی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
این خبر در حال تکمیل است…

قالیباف :مدیر پشت میز نشین نیستم /ثبات اقتصادی را دو ساله بر میگردانم

نماینده ولی فقیه در استان زنجان در این دیدار ضمن خیرمقدم به قالیباف،گفت: خداوند را شکر می‌کنم‌که در نظام جمهوری اسلامی زندگی می‌کنیم و رأس مدیریت‌کلان جامعه ما در دست نایب امام‌زمان(عج) و فقیه جامع‌الشرایط است.

وی خطاب به قالیباف،اظهارداشت:‌حضرتعالی از همان روزهای اول به عنوان سرباز ولایت در محضر معمار کبیر انقلاب در دوران دفاع مقدس حضور داشتید. همچنین در عرصه‌های مختلف مدیریتی توانستید به صورت صادقانه به این کشور و ملت خدمت کنید.‌آرزوی ما این است که با وجود مردمانی خوب و  مسئولانی دلسوز، منویات ولی امر مسلمین در خصوص حماسه سیاسی محقق شود. البته مقام معظم رهبری فرمودندکه انتخابات ریاست جمهوری تنها یک مصرع حماسه سیاسی است.

امام جمعه زنجان ادامه داد:‌در مرحله اول تلاش دشمن این بود‌که اصل انتخابات برگزار نشود و در صورت برگزاری با مشارکت کم مردم همراه باشد تا از این طریق به دنیا القا کنند که مردم‌سالاری دینی نمی‌تواند جای دموکراسی لیبرالیستی را بگیرد. البته مردم در طول ۳۵ سال گذشته پاسخ خوبی به دشمنان داده‌اند و امیدواریم این حماسه سیاسی نیز در زمان و موعد معین محقق شود.

آیت‌الله خاتمی سابقه شهر زنجان را بسیار روشن توصیف کرد‌و‌گفت: علما،‌حکما و شهدای بزرگ در دوران دفاع مقدس و همچنین غواصان دریادل این استان در جبهه‌های جنگ از افتخارات این شهر به شمار می‌روند. زنجان ۲ مزار شهدا دارد. معمولا زمانی که از تهران برای زیارت قبور شهدا به این شهر می‌آیند بر سر مزار شهدای «بالا» حضور پیدا می‌کنند، اما شما بر سر مزار شهدای «پایین» تشریف بردید که مزار فرماندهان شهید و همراهان شهید باکری در دفاع مقدس همچون شهیدان رستم‌خانی، اشتری، اسدی، بیات و… در آن است.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان در پایان تاکید کرد: برای حضرتعالی آرزوی موفقیت دارم. انشاءالله کارنامه درخشان خدمت شما با خیر و خوبی همراه شود و در رأس آن رضایت پروردگار متعال را به همراه داشته باشد.

در ادامه این دیدار محمدباقر قالیباف ضمن تبریک ماه رجب،گفت: توفیقی است‌که خدمت حضرتعالی و مردم شهیدپرور استان زنجان رسیدیم. بنده و امثال بنده و جوانان دهه اول انقلاب، بچه‌های برخواسته از توده‌های مردم هستیم و اگر در دفاع مقدس و پس از آن توفیق انجام وظیفه داشته‌ایم، این فرصت را امام(ره)، شهدا و اسلام برای ما فراهم کرده است. هیچگاه یادمان نمی‌رود که جزو توده‌های مردمی هستیم که در روستاها کار می‌کردیم و درس می‌خواندیم. در آن زمان هیچگاه فکر نمی‌کردیم چنین فرصت‌هایی را در اختیار داشته باشیم، به همین دلیل ما همه داشته‌های خود را مدیون امام(ره) و شهدا می‌دانیم و همواره سعی کرده‌ایم با تأسی از همسنگران خود در دفاع مقدس، هرکجا که مسئولیتی در اختیار داشته‌ایم در حد بضاعت خود به مردم خدمت کنیم. در این مسیر تا به امروز همیشه از لطف و محبت مردم برخوردار بوده‌ایم. وظیفه ما نیز این است که به مردم خدمت بیشتری کنیم تا شکر نعمت را به جا بیاوریم.

وی در ادامه افزود: در تهران ۱۰، ۱۲میلیون جمعیت وجود دارد و من نیز مدیر پشت میزی و کم تحرکی نیستم. همواره در عرصه تدریس، دانشگاه و کار در جنب و جوش و حرکت بوده‌ام. شهادت می‌دهم وقتی چشمم به چشم جوانان امروزی می‌افتد،هیچ تفاوتی با امیدی که در چشم جوانان دهه اول انقلاب وجود داشت نمی‌بینم. احساس می‌کنم اگر برای این جوانان نیز فرصتی فراهم شود،جرأت خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی را پیدا خواهند کرد.

قالیباف به ظرفیت‌های موجود در کشور اشاره کرد‌و‌گفت: منابع انسانی و امکانات موجود در کشور ۲ دارایی بزرگ ما به شمار می‌رود. همه مردم نیز اعداد و ارقام امکانات موجود در کشور را می‌دانند. در روزهای اولی که کار را در شهرداری تهران شروع می‌کردیم همه می‌گفتند که این شهر امکانات ندارد و نمی‌توان آن را اداره کرد، اما هم اکنون شرایط به گونه‌ای است که شهرداری دیگر از دولت پول نمی‌گیرد و بیش از ۹۵ درصد از منابع را خود مدیریت شهری تأمین می‌کند. همچنین در شرایط سخت اقتصادی نیز قرار داریم، اما کارها در تهران به سرعت پیش می‌رود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد:‌با وجود منابع انسانی و منابع مادی در کشور، می‌توان‌گفت‌که حلقه گمشده ما مدیریت است که بتواند با برنامه‌ریزی دقیق این ظرفیت‌ها را به کار بگیرد.

وی ادامه داد: من از بالا نیامدم‌که در سمتی منصوب شوم. رعیتی بودم‌ که از پایین، دست به زانوی خود گرفتم و آمدم. هم اکنون نیز پس از ۳۵ سال خدمتگزاری به مردم عرض می‌کنم تحقق حماسه سیاسی با مردم است تا به این دور خسته و بسته مدیریت در کشور پایان دهند، تا خون جدیدی در مدیریت کشور وارد شود؛ حماسه اقتصادی نیز با استعانت خداوند و غیرت جوانان این کشور با ما خواهد بود.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از جوانان در امور‌کشور،‌گفت: اکنون متوسط عمر مهندسان حاضر در پروژه صدر و نیایش ۳۵ سال است. پروژه‌ای که در آن در طول یک هفته ۲۷۰ متر پل روی ترافیک شهر ساخته می‌شود. این افتخار را همین جوانان آفریده‌اند و من نیز در این کار کمترین نقش را داشته‌ام، من تنها آنها را پیدا کردم و به هم متصل کردم تا کار کنند.

وی افزود: انشاالله ظرف ۲ سال یک ثبات و آرامش اقتصادی و کنترل تورم و‌گرانی را خواهیم داشت، به نحوی که مردم دیگر این حرف را از من نشوند، بلکه آن را حس کنند. تاکنون نیز در شهرداری تهران وعده‌ای نداده‌ام که به آن عمل نکرده‌ باشم. زمانی که توفیق خدمت را در شهرداری تهران پیدا کردم به مردم گفتم،به شما قول می‌دهم طوری کار کنیم تا در تمامی نقاط شهر و مخصوصا در جنوب تهران حس کنید که اتفاقی در زندگی شما افتاده است.‌در سال‌های اخیر هر ایرانی که پس از سه ماه دوری از تهران به پایتخت بازمی‌گردد احساس می‌کند شهر تغییر کرده است.

وی ادامه داد: هم اکنون مسئولان خارجی و سفرا از شهر تهران عبور و بازدید می‌کنند.‌وزرای امور خارجه گاهی به من زنگ می‌زدند و می‌گفتند فلانی وقتی مسئولان خارجی به تهران می‌آیند در ابتدای هر جلسه درباره تهران صحبت می‌شود. اگر چهل دقیقه برای جلسه وقت است پانزده دقیقه اول بحث تهران است و می‌گویند ما سال گذشته در تهران بودیم و امسال دوباره به تهران آمده‌ایم، اما شهر عوض شده است، این ظرفیت در سراسر کشور از روستاهای دورافتاده تا مراکز استان‌ها وجود دارد.

قالیباف با تاکید بر استفاده از تجربیات بزرگان و پیشکسوتان گفت: باید در کنار نیروی کار جوان از توانایی و تجربیات افراد پیشکسوت نیز به خوبی بهره‌‌برداری شود، به عنوان مثال در پروژه صدر و نیایش، ۴ یا ۵ پیشکسوت با موی سپید و تجربه خود حضور دارند که انبوه نیروی پرقدرت جوانی را هدایت و مدیریت می‌کنند.

قالیباف تاکید کرد:‌حماسه سیاسی با مردم، حماسه اقتصادی با ما کارگران. انشاءالله آثار این حماسه اقتصادی نیز پس از دو سال در زندگی مردم در اقشار مختلف کارگر، کارمند، معلم، صنعتگر و… قابل مشاهد خواهد بود تا همه احساس کنند یک مدیریت زنده، پویا و با برنامه وجود دارد. همانطور که هم اکنون هرکس در تهران وارد می‌شود احساس می‌کند یک منطق و عقلانیت در مدیریت شهر وجود دارد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: مردم دیگر دوست ندارند از ما حرف بشنوند و از عدالت برای آنها سخن بگوییم. مردم دوست دارند عمل ببینند و طعم عدالت را در زندگی خود بچشند اگر این موضوع رخ داد در واقع دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کرده‌ایم، در غیر این صورت مشکلات همچنان باقی خواهد بود.

وی در پایان خطاب به آیت‌الله خاتمی گفت: انشاءالله بتوانیم با کار خود مخصوصا برای زنجان محبت‌های شما را جبران کنیم تا اگر دو سال دیگر در خدمت شما بودیم شما هم احساس کنید اتفاقات و تحولاتی رخ داده است.

ساماندهی دو ساله اقتصاد کشور، تمرکز زدایی و تحقق مدیریت نیمه متمرکز محلی، تحصیل رایگان برای خانواده‌های مستضعف تا مقطع دکترا، رساندن سطح خدمات بیمه‌های روستایی به سطح بیمه‌های شهری و نصف شدن سهم پرداختی مردم از هزینه‌های درمان وعده‌ها‌یی است که قالیباف قول داده در صورت پیروزی در انتخابات به آنها عمل کند.

نامزد انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: دولت آینده، یک دولت جهادی، عقلانی و دولت همه ایرانیان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، محمدباقر قالیباف که با برنامه پا به میدان رقابت گذاشته و معتقد است با تکیه بر «روحیه جهادی» و رفع سوءمدیریت می‌توان چالش‌ها و مشکلات اساسی کشور را از پیش رو برداشت.

ساماندهی دو ساله اقتصاد کشور، تمرکز زدایی و تحقق مدیریت نیمه متمرکز محلی، تحصیل رایگان برای خانواده‌های مستضعف تا مقطع دکترا، رساندن سطح خدمات بیمه‌های روستایی به سطح بیمه‌های شهری و نصف شدن سهم پرداختی مردم از هزینه‌های درمان وعده‌ها‌یی است که قالیباف قول داده در صورت پیروزی در انتخابات به آنها عمل کند.

قالیباف همچنین معتقد است که پرداخت یارانه‌ها لطف دولت‌مردان به مردم نیست بلکه گرفتن یارانه حق مردم است، و علاوه بر آنکه باید میزان آن برای محرومین افزایش یابد، باید با کنترل تورم اجازه ندهیم از شیرینی آن کاسته شود.

آقای قالیباف، امروز مردم با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند و به همین دلیل توقعات و انتظارات زیادی از رئیس جمهور آینده دارند، آیا فکر می‌کنید مردم ما می‌توانند برای حل مشکلات به شما اعتماد کنند؟

در ابتدا سلام عرض می‌کنم به زنجانی‌های عزیز، مومن، غیور و سربلند که همواره و در حساس‌ترین شرایط پشتیبان انقلاب اسلامی بوده‌اند. ما زنجان را با فقهای نامدار و غواصان دریادل و خط شکنی می‌شناسیم که در ۸ سال دفاع مقدس با رشادت‌هایی که از خود نشان دادند برگ زرینی بر تاریخ پرافتخار این استان اضافه کردند.

اما در پاسخ به سئوال شما باید بگویم که بنده هیچ وقت از مردم نمی‌خواهم که بدون آگاهی و مطالعه به بنده یا هر کس دیگری اعتماد کنند، آگاهی، لازمه اعتماد است.

برای کمک به انتخاب آگاهانه مردم، بنده با کمک جمع زیادی از بهترین نخبگان و متخصصین دانشگاهی کشور برنامه مشخصی برای اداره کشور و رفع مشکلات آن در حوزه های مختلف آماده کرده‌ام. از مردم می‌خواهم تا به کارنامه و سوابق اجرایی بنده هم مراجعه کنند تا ببینند در هر مسئولیتی که توفیق خدمت به مردم داشته‌ام به حرف‌هایی که زده‌ام و برنامه‌هایی که اعلام کرده‌ام با قدرت پایبند بوده‌ام و به آنها عمل کرده‌ام. به هر حال باز هم این حق مردم است که هر که را بخواهند انتخاب کنند.

خیلی از کاندیداهای دیگر هم می‌گویند ما برنامه داریم. در میان این همه برنامه‌های مختلف، مردم چطوری می‌توانند به برنامه یک کاندیدا اعتماد کنند؟

همانطور که گفتم علاوه بر داشتن برنامه، این کارنامه و سابقه کاندیداها است که می‌تواند نشان دهد آیا آنها توان انجام برنامه‌هایشان را دارند یا خیر. علاوه بر این، خطوط کلی برنامه‌ها مهم است. توجه به این نکته که آیا کاندیداها در برنامه‌هایشان دردهای اصلی مردم را دیده‌اند و می‌شناسند یا خیر، بسیار مهم است.

بنده با توجه به سوابقی که از حضور طولانی در نیروی انتظامی و شهرداری تهران به دست آورده‌ام احساس می‌کنم به دردهای مردم نزدیکم، حداقل می‌دانم و با تمام وجود لمس کرده‌ام که بسیاری از معضلات اجتماعی ما نظیر طلاق و اعتیاد و فساد و … ریشه در مشکلات اقتصادی ما دارند. وقتی در یک شهر کوچک کارخانه‌ای که مهم‌ترین منبع تامین اشتغال مردم آن شهر بوده است تعطیل می‌شود، افزایش جرم و جنایت و دزدی و فساد و اعتیاد در آن شهر طبیعی است.

برای آنکه مردم و جوانان ما به دام اعتیاد و افسردگی و فساد گرفتار نیایند باید اول مشکلات اقتصادی مردم مخصوصا گرانی و بیکاری را بر طرف کنیم. درد امروز ما این است که بیش از ده میلیون نفر از مردم این کشور تنها با کمک‌های کمیته امداد می‌توانند به زندگی‌شان ادامه دهند. یک چنین فقر عظیمی در شان ملت ایران نیست. در شان ملت ایران نیست که کارگرانش صبح تا شب بدوند و کار کنند اما آخر سر هم در زیر خط فقر زندگی کنند و شرمنده خانواده و فرزندانشان باشند. تمام تاکید بنده در دولت آینده تلاش در جهت رفع فقر و مبارزه با گرانی و بیکاری خواهد بود.

راه حل کلی شما برای حل مشکلات چیست؟

راه‌حل کلی و اصولی بنده برای درمان این دردها، تغییر در رویکرد مدیریتی کشور است. برای آنکه اداره کشور در یک مسیر منطقی و عقلانی قرار بگیرد باید در اداره کشور از سیاست‌زدگی و حاشیه‌سازی و شعارگرایی پرهیز کنیم و به جای آن با یک رویکرد عقلانی که مبتنی بر علم و دانش و خرد جمعی در کنار عزم و همت جهادی است، به درمان دردهای امروز مردممان بپردازیم. راه حل بنده ایجاد یک دولت اجتماعی است که در آن اداره امور کشور در مناطق مختلف به دست نخبگان و مدیران بومی همان مناطق سپرده خواهد شد و تلاش می‌شود تا بدور از هر نوع تبعیض و بی‌عدالتی تمام استان‌ها و مناطق کشور بتوانند به جایگاهی که شایسته آن هستند، دست یابند. دولت آینده، یک دولت جهادی، عقلانی و دولت همه ایرانیان خواهد بود.

چه شناختی از استان زنجان دارید و در یک نگاه کلی و اجمالی با توجه به موقعیت این استان در کشور، قابلیت‌ها و توانایی‌های زنجان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

زنجان یکی از استان‌های راهبردی و مهم کشور است. این استان حلقه اتصال شرق به غرب کشور است و نباید از این ظرفیت غافل شد. از سوی دیگر مردم این دیار در طول دوران پیروزی انقلاب اسلامی و ۸ سال جنگ تحمیلی، حماسه‌های ماندگاری خلق کرده‌اند. نخستین تظاهرات دوران انقلاب اسلامی توسط بانوان این شهر اتفاق افتاده و در طول جنگ تحمیلی نیز مردان دلیر این استان در عملیات‌های مختلف، حماسه‌های عظیمی را خلق کرده‌اند. عنوان شهر غواصان دریا دل، حکایت از دلیر‌مردانی دارد که در دفاع از وجب به وجب خاک کشور اسلامی‌مان تا پای جان رفتند و به مقام رفیع شهادت نیز نائل آمدند. جدای از این به دلیل بافت فرهنگی ـ مذهبی این شهر پایتخت شور و شعور حسینی نام گرفته است و همین امر نشان از حب مردم این استان به اهل بیت(ع) دارند. ظرفیت‌های مهمی چون نیروی انسانی تحصیل‌کرده، کشاورزی پویا و گردشگری باعث می‌شود که به جرات بگوئیم که زنجان قابلیت این را دارد که جایگاهی بهتر و فراتر از موقعیت کنونی خود داشته باشد.

نیم نگاهی به ظرفیت‌های گردشگری در استان زنجان بیندازیم. وجود گنبد عظیم سلطانیه به عنوان دومین گنبد بزرگ آجری جهان و سایر ظرفیت‌های گردشگری، غنیمتی نه فقط برای استان بلکه کشور است که متاسفانه ناشناخته مانده و سرمایه‌گذاری درستی برای آن نشده است. نظر شما در این باره چیست؟

گنبد سلطانیه جزو شاهکارهای معماری ایران و جهان محسوب می‌شود. از آنجا که در یونسکو ثبت جهانی شده باید زمینه ورود و جذب گردشگر را فراهم کنیم. حضور گردشگر نیز منوط به فراهم شدن زیرساخت‌های گردشگری است؛ در حالی که زنجان از فقر این زیرساخت‌ها هم‌چون مراکز اقامتی رنج می‌برد.

امروزه صنعت گردشگری هم‌پای نفت می‌تواند برای کشور درآمد ایجاد کند و با توجه به تعدد آثار و بناهای تاریخی کشور، می‌توانیم این صنعت را توسعه دهیم و از اقتصاد تک محصولی فاصله بگیریم.

دولت آینده باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای ساخت اماکن تفریحی و مراکز اقامتی را با اعطای مشوق‌های حمایتی و تشویقی فراهم کند. اعتقاد دارم نباید شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که سرمایه‌گذار پا به فرار بگذارد.

در کل به اعتقاد بنده، اصالت و هویت هر ملتی را آثار تاریخی و آداب سنت‌ها تشکیل می‌دهند و اگر می‌خواهیم فرهنگ کشور را زنده نگهداریم، باید در حفظ این آثار و سنت‌ها گام برداریم. بی‌تفاوتی به این موضوعات خیانت در حق نسل‌های آینده این آب و خاک خواهد بود.

در دنیای کنونی به موضوع گردشگری به عنوان یک علم نگاه می‌شود و کشورها در سایه آن به درآمدهای کلانی دست می‌یابند.

کشور ما همچنین از منابع غنی معدنی، آبی و هوایی، انرژی خورشیدی، جاذبه‌های مختلف طبیعی، تاریخی و دریایی فراوانی بهره‌مند است؛ منابعی که در کمتر کشوری در جهان وجود دارد؛ ما به تناسب موقعیت استان‌ها می‌توانیم ظرفیت‌های آنها را شناسایی و این موارد را پیاده کنیم. برای مثال استان زنجان در کنار جاذبه‌های گردشگری، می‌تواند از طبیعت بکر و آب و هوای دل انگیز منطقه طارم برای فراهم شدن جذب توریسم و سرمایه گذار سود ببرد که به این مهم توجه نشده است.

به منطقه طارم اشاره کردید. این منطقه بسیار آب و هوای مناسبی برای کشاورزی دارد اما متاسفانه نبود صنایع تبدیلی مناسب باعث شده است تا کشاورزان ما با قیمت پایین حاصل دسترنج خود را به دلالان بفروشند. زیتون، سیر، کرفس، سیب زمینی و … محصولاتی هستند که در این منطقه تولید می‌شود. فکر می‌کنید چگونه می‌توان این موانع و مشکلات را از پیش رو برداشت؟

همان طوری که عرض کردم این مقوله نیز هم‌چون گردشگری منوط به فراهم شدن بستر و زیرساخت است و تا زمانی که شرایط و امکانات مناسب برای حضور سرمایه گذار فراهم نشود، انگیزه و رغبت او هم برای سرمایه‌گذاری کم‌رنگ می‌شود. دولت باید در کنار ارائه تسهیلات بانکی با کارمزد پایین در مناطق محروم، حمایت‌های معنوی از سرمایه‌گذاران را در دستور کار قرار دهد. امروز یارانه‌ها در بخش‌های مختلف داده شده، اما آیا واقعا اگر در کنار پرداخت یارانه مستقیم، یارانه تولید نیز پرداخت شود بسیاری از مشکلات امروز کشور حل نمی‌شود؟ چرا به این بخش توجه نکردیم؟ پرداخت یارانه حق مردم است نه لطف دولت‌مردان.

اگر کشاورزی به شکلی علمی و اصولی مدیریت شود، محصولات استان چند برابر خواهد شد. با مکانیزه کردن نظام جمع آوری، توزیع و کوتاه کردن دست دلالانی که هم حق کشاورز و باغدار را می‌گیرند و هم حق جامعه را تضییع می‌کنند، می‌توان به این وضعیت نامناسب سروسامان داد. بیکاری فارغ التحصیل کشاورزی به معنای این است که  کشاورزی و باغداری این دیار نتوانسته از دانش داشته‌های خود استفاده کند. افزایش روند مهاجرت روستائیان به شهر، باید ما را به فکر راه چاره بیندازد.

زنجان با داشتن تاکستان‌های بزرگ، باغ‌های میوه و کشتزارهای بزرگ گندم و … هنوز نتوانسته در کاهش واردات کشور نقشی ایفا کند و این به ضعف مدیریت مسئولان برمی‌گردد که نتوانسته‌اند از این ظرفیت مردم کشورمان استفاده درستی بکنند.

استان زنجان با کمبود مراکز درمانی و بهداشتی، پزشکان متخصص و پرستار روبه‌روست و همین موضوع نارضایتی مردم از خدمات عمومی را به دنبال داشته است. برنامه شما برای برطرف کردن این چالش‌ها چیست؟

اکنون در کشور بین بیمه‌های شهری و روستایی و بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی تفاوت وجود دارد. برخی از مردم امکانات کمتری دارند و نمی‌توانند از مزایای یک بیمه کارآمد برخوردار شوند. این موضوع حاصل «شعاری دیدن عدالت» و داشتن «نگاه تبعیض آمیز» به مردم است. در دولتی که قصد دارد پیشرفت را با عدالت واقعی همراه کند، یک بیمه با کیفیت برای همه مردم در نظر گرفته می‌شود. امروز باید این نگاه تبعیض آمیز از بین برود تا همه بتوانند به صورت یکسان از خدمات درمانی با کیفیت بهره ببرند. و سطح خدمات بیمه‌های روستایی به سطح خدمات بیمه‌های شهری برسد.

در شرایط سخت اقتصادی امروز، وقتی یک نفر از اعضای خانواده بیمار می‌شود، دیگران حاضرند برای درمان او هر کاری در توان دارند انجام دهند. اما این انصاف نیست که دولت در چنین شرایطی خانواده اندوهگین بیمار را زیر بار هزینه‌های بالای درمان تنها بگذارد. دولت موظف است برای کمک به همه بیماران، سهم پرداختی خود از هزینه‌های درمان را بالا ببرد تا به مردم فشار کمتری وارد شود. به همین منظور قصد داریم تا ان‌شاالله در دولت آینده مردم فقط سی درصد از هزینه های درمان را بپردازند و هفتاد درصد دیگر بر عهده دولت باشد.

بیکاری و نبود صنایع بزرگ مهم‌ترین معضلاتی هستند که استان زنجان با آنها دست به گریبان است. چه راهکاری برای برطرف کردن این معضلات در استان دارید؟

بیکاری فقط مختص استان زنجان نیست و در سال‌های اخیر به دلیل تصمیمات غیر کارشناسی، نرخ بیکاری روند صعودی داشته است. همان‌طور که در سوال هم مطرح شد بیکاری و نبود صنایع بزرگ، دو معضل اصلی استان و کشور را تشکیل می‌دهند که به نظر می‌رسد با حضور صنایع سنگین و پیشرفته در استان مشکل بیکاری تا حد زیادی حل شود. دولت آینده باید بداند که این مردم به «شعار عدالت» نیازمند نیستند. مردم این شعار را بارها و بارها شنیده‌اند. مردم تشنه خود عدالت هستند و باید این عدالت را در بعد مسائل اقتصادی و اجتماعی در زندگی خود حس کنند.

در حوزه مسائل اقتصادی شاهد هستیم که چه مسائل و مشکلاتی وجود دارد و باید آن ها را حل و فصل کنیم. اما در کنار عدالت اقتصادی، نکته مهم‌تر عدالت اجتماعی است که همه آحاد مردم و جوانان با هر گرایش، قومیت، سلیقه، زبان، دین، مذهب و نژادی که هستند به آن نیاز دارند. مردم باید بدانند که فرصت‌های اجتماعی در کشور برای همه برابر است. اینگونه نیست که اگر از این قوم باشید، امکان خاصی برای شما فراهم باشد و اگر از این قوم نباشید این امکان از شما گرفته شود و یا اینکه دوری و نزدیکی از تهران نباید باعث حذف فرصت‌ها و ظرفیت‌ها شود. چالش آن است که بزرگ‌ترین مجموعه بیکاران را فارغ‌التحصیلان تشکیل می‌دهند. درست است که آمار بیکاری حدود ۱۳ یا ۱۴ درصد اعلام می‌شود، اما اسناد می‌گوید که آمار بیکاری مخصوصا در حوزه جوانان تحصیل کرده حدود ۳۰ درصد است. تقریبا در هر خانه‌ای را که بزنید جوانان تحصیل‌ کرده آماده به کار حضور دارند و هیچگاه نمی‌دانند که آیا می‌توانند کاری را آغاز کنند یا خیر. در دولت آینده با رونق دادن به تولید ملی و توسعه صنعت و کشاورزی به مبارزه اصولی با بیکاری خواهیم رفت.

در طول هشت سال گذشته استان زنجان با موجی از مصوبات در سفرهای استانی دولت مواجه شد که تاکنون برخی از مصوبات بزرگ مانند پتروشیمی و پالایشگاه به سرانجام نرسیده یا آغاز نشده اند. برنامه شما برای به سرانجام رساندن این وعده ها که کم هم نیستند، چیست؟

متاسفانه با این مشکل در بسیاری از استان‌های کشور روبرو هستیم. بار مالی این وعده‌ها به اندازه‌ای است که از عهده دولت به تنهایی خارج است اما در این میان راهکارهای زیادی برای به سرانجام رساندن آنها وجود دارد. طبق قانون، دولت باید حجم خود را کوچک کرده و به امور سیاست‌گذاری بپردازد و در این میان نقش بخش خصوصی بیش از پیش پر رنگ می‌شود. همان طور که قبلا نیز اشاره کردم سهم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان و کشور ناچیز است و این نشان دهنده سیاست‌های نادرست دستگاه‌های مختلف در این زمینه است. به نظرم تنها راه خروج از این بن بست بها دادن به سرمایه گذاران داخل و خارج از استان است که تاکنون فرصت خودنمایی نداشته‌اند.

 نتایج سه نظرسنجی معتبر و علمی نهادهای حکومتی حکایت از اقبال گسترده مردمی به محمد باقر قالیباف دارد. در هر سه نظرسنجی قالیباف با فاصله زیاد از رقبای خود در صدر قرار دارد. این در حالی است که هنوز به صورت جدی برنامه های تبلیغاتی قالیباف آغاز نشده است و وی هنوز در صدا و سیما برای بیان برنامه های خود حضور نیافته است.

نتایج این سه نظر سنجی معتبر و علمی که بعد از اعلام نتایج بررسی صلاحیت ها انجام شده و به طور مشخص مربوط به سه روز گذشته است به این شرح است؛

نظر سنجی اول

قالیباف: ۲۸ درصد

جلیلی:۳/ ۱۱ درصد

ولایتی:۱/ ۱۱ درصد

رضایی:۲/ ۸ درصد

حدادعادل:۴ /۶ درصد

عارف:۲/ ۵ درصد

روحانی۲/ ۳ درصد

غرضی ۰۹/. درصد

نظرسنجی دوم

قالیباف: ۳۰ درصد

ولایتی:۱۲ درصد

جلیلی:۱۲ درصد

سایر نامزدها زیر ده درصد

نظرسنجی سوم

قالیباف: ۳۰ درصد

 جلیلی:۱۲ درصد

ولایتی:۱۱ درصد

رضایی:۷ درصد

حدادعادل:۷ در صد

عارف ۶ درصد

روحانی :۳ درصد

غرضی۰۶/. درصد






کار ضد انقلاب همیشه و در همه عرصه ها تقلب و گمراه سازي در همه سطوح بوده است

در پی اعتراض کمپین هواداران قالیباف نسبت به تحریف سخنان قالیباف در بی بی سی فارسی این شبکه ضمن اعتراف به اقدام خلاف خود متن کامل سخنان قالیباف را پخش کرد. 
 
به گزارش صفحه هواداران قالیباف در شبکه های اجتماعی، اخیرا بی بی سی صحبت های سانسور شده قالیباف را برای تشویش اذهان عمومی و در آستانه انتخابات که افراد جامعه از جمله نخبگان و دانشجویان و... به بررسی عملکرد و مواضع و دیدگاه ها و عملکرد نامزد ها می پردازند  پخش کرد تا با این عمل غیر اخلاقی و غیر حرفه ای خود به تخریب نیرویی انقلابی و وفادار به نظام پرداخته باشد، که این عمل  غیر اخلاقی، غیر انسانی، غیر حرفه ای بی بی سی موجب اعتراض شدید کمپین هواداران دکتر قالیباف در فضای مجازی گردید. این اعتراض ها باعث گردید که بی بی سی به عملکرد خلاف اخلاق خود اعتراف کرده و در مقابل هواداران دکتر قالیباف و نظام مقدس جمهوری اسلامی به زانو درآمده و متن کامل سخنان قالیباف را پخش نماید. 

 
کمپین هواداران قالیباف این عمل غیر اخلاقی را محکوم نموده و خواستار این هستند که رسانه ها از تحريف نظرات نامزدها پرهيز كنند و همچنين چنانچه رسانه هاي ضد انقلاب به تحريف سخنان نامزدها اقدام مي كنند نسبت به اين موضوع افشاگري شود تا حقي از افراد و جامعه ضايع نشود. 

 
البته کار ضد انقلاب همیشه و در همه عرصه ها تقلب و گمراه سازي در همه سطوح بوده است و از ضد انقلاب و رسانه های اجنبی چیزی جز این نمی شود انتظار داشت، چرا که این رسانه ها همیشه و در همه جا به تحریف واقعیت پرداخته و عدم صداقت خود را نشان داده اند. و حتی اخلاق حرفه ای را رعایت نکرده و به سیاه نمایی پرداخته اند غافل از اینکه، آنکه همیشه سیاه رو بوده است خودشان بوده اند و لاغیر.

 

 

نظرسنجی یک نهاد معتبر در روز چهارم خرداد ماه از ۸ نامزد نهائی که در سراسر کشور بصورت میدانی صورت گرفته است و در مراکز استانها و از هر استان نیز دو شهر و از هر شهر نیز دو روستا انتخاب شده است، نتایج زیر را داشته است:

محمد باقر قالیباف ۲۱ درصد؛ سعید جلیلی ۱۱.۳ درصد؛ علی اکبر ولایتی ۱۱.۱ درصد؛ محسن رضائی ۸.۲ درصد؛ غلامعلی حدادعادل ۶.۴ درصد؛ محمدرضا عارف ۵.۲ درصد؛ حسن روحانی ۳.۳ درصد و محمدغرضی ۰.۹ درصد

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 7 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.