قوی ترین مرد جهان در میان استقبال کنندگان
در میان استقبال کنندگان، بهداد سلیمی، قوی ترین مرد جهان، حسین توکلی، وزنه بردار نامدار کشور، دامادی و یوسفیان ملا از نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی حضور دارند....1
محمد باقر قالیباف که به منظور دیدار با مردم و بزرگان استان مازندان به شمال کشور سفر کرده، دقایقی پیش وارد شهر ساری شد و در ورودی این شهر مورد استقبال مردم و جمعی از چهره های شناخته شده این استان قرار گرفت.
در میان استقبال کنندگان، بهداد سلیمی، قوی ترین مرد جهان، حسین توکلی، وزنه بردار نامدار کشور، دامادی و یوسفیان ملا از نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی حضور دارند.
قالیباف به رسم سفرهای استانی خود برای ادای احترام به شهدا به گلزار شهدا خواهد رفت و دیداری نیز با امام جمعه ساری خواهد داشت.
...2
استقبال کنندگان با شعارهای «حی علی خیرالعمل، خوشآمدی مرد عمل»، «قالیباف جهادی، خوش آمدی به ساری»، «صلی علی محمد، یاور رهبر آمد»، «صلی علی محمد، بوی رجایی آمد» از قالیباف استقبال کردند.
...3
دکترمحمدباقر قالیباف در بدو ورود به شهر ساری، با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهدای استان مازندران ادای احترام کرد.
قالیباف بر مزار شهیدان علمدار، سالاری، رمضانپور و سعادت حضور یافت و با قرائت فاتحه و اهدای گل یک بار دیگر با همرزمان شهیدش تجدید پیمان کرد.
در هنگام ورود قالیباف به گلزار شهدای ساری پدر یکی از شهیدان به قالیباف خیرمقدم گفت و دختربچه خردسالی نیز با قرائت شعری به گویش ساروی، از وی استقبال کرد.
...4
همچنین قالیباف بر مزار مرحوم عزت الله دامادی، نماینده فقید مردم مازندران در مجلس حاضر شد و ضمن قرائت فاتحه خطاب به فرزند وی که هم اکنون نماینده ساری در مجلس شورای اسلامی است، گفت: ایشان یکی از دوستان قدیمی ما بودهاند و امیدوارم خداوند رحمتشان کند.
قالیباف همچنین بر مزار سیدمسیح سلیم بهرامی، نماینده پیشین ساری در مجلس شورای اسلامی حاضر شد و به قرائت فاتحه پرداخت. مردم در هنگام خروج از گلزار شهدای ساری با شعار ««صل علی محمد، یاور رهبر آمد» و «قالیباف، قالیباف، حمایتت میکنیم» او را بدرقه کردند.
قالیباف دقایقی دیگر با حضور در دفتر آیت الله طبرسی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه ساری با وی دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
...5
جمعيت زيادي در مسجد جامع شهر ساري جمع شدهاند و در انتظار شنيدن سخنراني قاليباف هستند. مردم اين شهر در استقبال از اين كانديداي رياست جمهوري این شعر را همخوانی کردند: «همسایه شاه خراسان، همسنگر خیل شهیدان، جوانمردانه حمایتت میکنیم، اهداف تو باشد جهانی، تو حامی نسل جوانی، جوانمردانه حمایتت میکنیم، این همت مازندران است، این هیبت مازندران است، جای تو در قلب جوان است، جوانمردانه حمایتت میکنیم»
همچنين مردم ساری با در دست داشتن پرچمهای جمهوری اسلامی ایران به استقبال قالیباف آمدهاند و پلاكاردهايي در دستانشان ديده ميشود كه روي آنها نوشته شده؛ «امید فردا قالیباف»، «آینده از ماست»، «ایران سرفرازم آرزوست»، «مردم عمل به مازندران خوش آمدی» و «قالیباف به دیار علویان خوش آمدی».
قالیباف قرار است تا دقایقی دیگر در مسجد جامع ساری سخنرانی کند.
...6
محمدباقر قالیباف با حضور در دفتر آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ساری با وی دیدار و گفتوگو کرد.
آیتالله طبرسی طی سخنانی در این دیدار ضمن خیرمقدم به محمدباقر قالیباف اظهار داشت: امیدواریم خداوند هرآنچه که خیر و صلاح است را برای ملت مقدر بفرماید.
وی ادامه داد: امیدواریم همانطور که در سمت های قبلی موفق بودید، در این سمت نیز خدمتگزار خوبی برای مردم باشید و برای شما آرزوی موفقیت می کنیم.
خبرهای تکمیلی از دیدار قالیباف با امام جمعه ساری متعاقبا منتشر خواهد شد.
...7
محمدباقر قالیباف با حضور در بیت آیتالله نظری از علمای برجسته شهر ساری با ایشان دیدار و گفتوگو کرد.
آیتالله نظری در این دیدار با اشاره به خدمات محمدباقر قالیباف در شهر تهران، تصریح کرد: در تهران روحانیون و علما، بسیار از فعالیتهای شما تعریف کردهاند و این رضایت علما توفیقی الهی به برای شما شمار میرود.
وی افزود: حاکمان و ماموران هر قدر بتوانند برای مردم و مملکت صادقانه خدمت کنند، اسباب خیر و برکتشان خواهد بود. امیدوارم خداوند توفیق شما را بیشتر کند و همه خدمتگزاران را برای ما حفظ بفرماید.
..8
مازندرانيها نيز مانند مردم استانهاي زنجان، قم، سيستان و بلوچستان و اردبيل، با ثبت اثر انگشت خود بر طوماري، حمايتشان را از محمدباقر قاليباف اعلام كردند. آنها نيز انگشت سبابه جوهري خود را به نشانه رأی به قالیباف برافراشتند.
...9
بهداد سلیمی، قویترین مرد جهان از جمله افرادی است که در مراسم سخنرانی محمدباقر قالیباف در جمع مردم ساری حضور دارد. همچنین دامادی و یوسفیانملا از نماینده استان مازندران در مجلس شوراي اسلامي نيز در این مراسم ديده ميشوند. دقایقی پیش از آغاز مراسم سخنرانی قالیباف در مسجد جامع ساری، محوطه اين مسجد مملو از زنان و مردان، جوانان و روحانیون ساروی است که در انتظار ورود قالیباف هستند.
...10/ بخش تكميلي ديدار با آيتالله نظري
محمدباقر قالیباف با حضور در بیت آیتالله نظری از علمای برجسته شهر ساری با وی دیدار و گفت وگو کرد.
اين عالم برجسته در اين ديدار گفت: انسان باید تهذیب نفس داشته باشد و بتواند به خوبی به جامعه خدمت کند. باید توجه داشت که پایه اصلاحات، فردی است. اگر همه مردم غیبت نکنند، دروغ نگویند و تهذیب نفس داشته باشند میتوان مشكلات را برطرف کرد.
همچنین محمدباقر قالیباف طی سخنانی در این ديدار ابراز داشت: مجددا توفیق داشتم تا خدمت حضرتعالی برسم تا هم عیادتی از شما داشته باشم و هم از بیانات شما استفاده کنم.
وی تاکید کرد: فلسفه نظام اسلامی جز این نيست که بتواند کاری کند تا شهروندان نظام اسلامی در سایه اسلام زندگی کنند. باید بتوانیم زمینه را برای بندگی و عبادت شهروندان که هدف و مقصد نهایی است فراهم کنیم.
وی تاکید کرد: امیدوارم ما مدیران در هرکجا که هستیم بتوانیم شرایط زندگی مادی را به گونهای فراهم کنیم که این دغدغه مادي از شهروندان دور شود و آنها به سمت رشد و تعالی و هدف نهایی که عبادت خداوند است بروند. این مهمترین وظیفه در نظام اسلامی است که بر دوش یکایک ما مدیران قرار دارد.
این نامزد انتخاباتی ریاست جمهوری ادامه داد: امیدوارم در روزهای پیش رو ملت عزیز ایران حماسه سیاسی را باشکوه و به درستی خلق کنند. همواره عنوان میکنیم که پیش از این عزیزان زحمات بسیاری کشیدهاند، اما این زحمات کفایت مردم را نکرده است. باید بیش از این زحمت کشیده شود و شرایط مناسب اقتصادی را برای مردم فراهم کنیم.
وی افزود: بنده نسبت به مازندران عرق خاصی دارم. هم در دوران دفاع مقدس و هم پس از آن ارتباط خاصی با این استان داشتهام. بیش از 25سال قبل توفیق داشتم که در شهر ساری در خدمت شما باشم و این ارتباط و تعامل تاکنون ادامه پیدا کرده است.
وی با اشاره به چالشها و ظرفیتهای استان مازندران گفت: وقتی که از استان مازندران عبور میکنیم تصور میکنیم که در چه استان سرسبز و پررونقی هستیم، اما وقتی از جادههای اصلی فاصله میگیریم شاهد هستیم که محرومیت زیاد است. البته ظرفیتهای زیادی نیز در این استان وجود دارد که میتوان با استفاده از آنها به شرایط مناسبی رسید.
...11
جمع کثیری مردم مازندران با شعار «مازندران یک کلام، مردم عمل والسلام» به استقبال این نامزد انتخابات ریاست جمهوری رفتند. قالیباف لحظاتی پیش در میان شعارهای حمایتآمیز مردم ساری، وارد مسجد جامع این شهر شد. تعداد حاضران آنقدر بالاست که مدیران همایش مجبور شدند چند بار از مردم بخواهند که با حفظ آرامش، فضا را برای سخنرانی قالیباف مهیا کنند.
تعدادی از مردم با در دست داشتن شناسنامههای خود و بالا آوردن آن، اعلام کردند که در خلق حماسه سیاسی مشارکت میکنند و به قالیباف رای خواهند داد.
...12/ ویژه
استقبال ١٠ هزار نفری ساروی ها از قالیباف، بازار منتهی به مسجد جامع شهر را تعطیل کرد.
...13
قالیباف دقایقی پیش سخنرانی خود را در مسجد جامع ساری آغاز کرد. در ادامه میتوانید مهمترین بخشهای سخنان او را بخوانید:
با دیدن برق امید در چشمان شما جوانان یاد جوانان نسل اول انقلاب میافتم که بنده یکی از بازماندگان کاروان آنها هستم. امروز همان همت و غیرت و جوانمردی را در وجود یکایک شما میبینم. با استفاده از تجربه بزرگان و پیشکسوتان و با امید به توان شما جوانان نخبه و پرتلاش، عرض میکنم که در آینده ای نزدیک حماسه سیاسی مورد نظر رهبر معظم انقلاب رقم خواهد خورد و اگر توفیق خدمت به شما مردم را پیدا کنم، دست به دست هم میدهیم تا حماسه اقتصادی را رقم بزنیم تا کشور عزیزمان مثل دوران دفاع مقدس در تاریخ بدرخشد.
به شما ملت عزیز عرض میکنم هیچ جای نگرانی و نا امیدی وجود ندارد. کشور ما ظرفیتهای بسیار بالایی دارد؛ امروز مهمترین چالش و خطر برای کشور سوءتدبیر و سوءمدیریت است. متاسفانه از ظرفیتها و امکانات کشور استفاده نشده است.
جنگ تمام شده اما دفاع همچنان باقی است، باید در راه خدمت بیمنت به مردم مجاهدت کنیم، دست به دست هم دهیم و یک جهاد دیگر را رقم بزنیم تا مدیریت بسته و خسته کنونی را بشکنیم.
مناظره دیروز کاندیداها شکل مناظره نداشت؛ چراکه مناظره بیشتر حاوی نقد برنامه های یکدیگر است و در برنامه دیروز به جز یکی دو مورد نقد برنامه ندیدیم و بیشتر ارائه برنامه از سوی کاندیداها بود.»
لذا از این منظر که کدام کاندیدا توانست بهتر برنامه خود را در حوزه های مختلف اقتصادی ارائه کند به نظر من آقای دکتر قالیباف روش بهتری را در پیش گرفتند و توانستند به خوبی برنامه های خود را تبیین کنند و بعد از ایشان آقای دکتر رضایی خوب ظاهر شدند.
عزت الله یوسفیان ملاعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
آنچه مسلم است با بله، خیر و کدام گزینه صحیح است نمی توان برنامه های اقتصادی را استخراج کرد. اما در هرحال صحبت های آقای قالیباف تقریبا معقول تر بود و برای برنامه های خود زمانبندی درستی داشتند و مثلا اینکه گفتند شش ماهه ارز را کنترل می کنند حرف درستی است چراکه این کار را نمی توان یکی دو ماهه انجام داد.»
محمد علی عبدالله زاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
با توجه به اینکه کلیت برگزاری مناظره جالب نبود اما صحبت ها و پاسخ های آقای قالیباف به لحاظ اینکه برنامه اقتصادی مدون و مشخصی از قبل داشتند بسیار قانع کننده بود و به نظر می رسد آن چیزی که مردم به دنبال آن بودند در پاسخ های آقای قالیباف به دست آمد.
حجت الاسلام روح الله بیگی نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس:
با توجه به تمام اشکالاتی که به مناظره وارد است، اما جواب های آقای قالیباف در سطح کلان بسیار خوب بود. ایشان با تسلط کامل به سوالات اقتصادی و ادبیات خاصی که تنها متعلق به ایشان است در پاسخگویی به سوالات بسیارخوب درخشیدند.
آیتالله عباسعلي سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سيستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان، خطاب به دکتر قالیباف: توانمندي هاي شما ثابت شده است | ||
|
ادامه مطلب...
|
||
اهالي ورزش قسمت مهمي از اين جامعه هستند كه به علت الگو بودنشان در بين قشر جوان، تصميماتشان از اهميت ويژهاي برخوردار است.شايد از اين رو باشد كه خيلي از آنها براي ابراز حمايت از نامزد خاصي در انتخابات در تنگنا قرار دارند. اما بنده به عنوان فردي كه 65 سال در تهران زندگي كردم هيچكس را در شهرداري لايقتر از دكتر قاليباف نديدم.
از اين رو در انتخابات پيش رو كانديداي مورد حمايتم شخص شهردار تهران است. اما چرا قاليباف؛ با تمام احترامي كه براي ديگر نامزدها قائلم، عقيده دارم شهردار فعلي تهران در شهرداري اقداماتي را انجام داده كه در تاريخ اين كلانشهر بيهمتا بوده است. آنچه امروز در پايتخت ميبينيم نمونه كاملي است از مديريت كارآمد و پاسخگو. در اينجا بحث شعار مطرح نيست. |
||
محمدباقر قالیباف در سفر امروز خود به شهر قم، میهمان خانوادهای شد که سه شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردهاند.
در این دیدار پدر شهیدان «وکیلی ناطق» روایتی از فرزندانش که در سنین 17، 18 و 19 سالگی در غائله کردستان، جزیره مجنون و شلمچه شهید شدهاند را بیان کرد. وی همزمان عکسی از دیدار خود با مقام معظم رهبری را هم به قالیباف نشان داد.
حجت الاسلام حسینعلی وکیلی ناطق، پدر شهیدان گفت: الحمدالله کشور ما همه چیز دارد و کشوری بسیار غنی به شمار میرویم. انشاالله بتوانیم به صورت عدالت محور و خدامحور به شیوهای عمل کنیم که مورد رضایت حضرت حق باشد.
وی در ادامه از خداوند توفیقات اللهی را برای قالیباف خواستار شد و خطاب به وی گفت: انشاالله خداوند کمکتان کند و موفق باشید.
محمدباقر قالیباف نیز در این دیدار با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و مناطق عملیاتی گفت: از خدا میخواهم با دعای خیر شما عاقبت به خیر شویم. برکت سفرمان نیز این است که در خدمت خانواده معظم شهدا باشیم. انشاالله به نحوی عمل کنیم که فردای قیامت مدیون وشرمنده این شهدای بزرگوار و خانواده آنها نباشیم.
قالیباف را زمانی شناختم که کتاب «بابانظر» را خواندم.بنده بعد از مطالعه آن کتاب فهمیدم که قالیباف در طول هشت سال دفاع مقدس در جبههها نیز شهردار بوده است
وضعيت نامطلوب فرهنگياي كه در سالهاي اخير گريبان فرهنگ و هنر كشور را گرفته است باعث شده هنرمندان در اين دوره با حساسيت بيشتري برنامههاي فرهنگي كانديداهاي رياستجمهوري را موردتوجه قرار دهند. دكتر محمدباقر قاليباف جايگاه ممتازي در بين هنرمندان دارد چراكه همواره و در هر حوزهاي كه مسئوليتي برعهده داشته است از توليد محصولات فرهنگي فاخر حمايت كرده و كارنامهاش در زمينه توجه به مسائل فرهنگي اگر نگوييم درخشان، ممتاز و كمسابقه است.
فعاليتهاي فرهنگي او در زماني كه فرماندهي نيروي انتظامي را برعهده داشت تا روزهايي كه شهردار تهران بوده همواره موردتحسين اهالي هنر بوده است. «پوران درخشنده» كارگردان صاحبنام سينماي ايران درمورد فعاليتهاي فرهنگي دكتر قاليباف در زمان شهرداري وي به «تهرانامروز» ميگويد: «آقاي قاليباف فعاليتهاي مثبتي در شهر تهران انجام داده است: چهره شهر را عوض كرده، فرهنگسراها را سروسامان داده، پرديسهاي سينمايي را راهاندازي كرده و... درواقع بايد بگويم اوقات فراغت در زمان آقاي قاليباف در شهر تهران تعريف پيدا كرد. درمورد پروژههاي شهري هم طبق زمانبندياي كه اعلام كرد خوب پيش رفت. البته با همه اين موارد فعاليتهاي ايشان در زمينه فرهنگي باز هم بيشتر از اين ميتوانست باشد چرا كه شهرداري يعني شهر و شهروند و شهروند نياز به خوراك فكري فرهنگي دارد.» كارگردان «شمعي درباد» ادامه ميدهد: «شجاعت و جسارت آقاي قاليباف در انجام پروژههاي مختلف شهري قابل ستايش است. مثلا شما به بوستانهايي كه افتتاح شدهاند نگاه كنيد. يا باغ موزه زندان قصر كه من به تازگي از آن ديدن كردم و كاري بسيار عالي و فكر شده بود و از ديدن آن واقعا لذت بردم. بايد بگويم توجه به جايگاه هنر و هنرمند نسبت به دورههايي كه آقاي قاليباف شهردار نبوده بسيار بيشتر شده است. معتقدم آقاي قاليباف مدير اجرايي هستند نه مديري كه صرفا حرف ميزند. كشور ما در حال حاضر بيش از هرچيز به مدير اجرايي نياز دارد تا مدير سخنران.» پوران درخشنده در پاسخ به اين پرسش كه «اگر دكتر قاليباف رئيسجمهور شود چه انتظاري از او داريد؟» هم ميگويد: «اميدوارم مثل اين روزها براي مردم و فراجناحي كار كند و همه را به يك چشم و فرزندان يك خانواده ببيند. وجود چنين نگاهي به گسترش عدالت كمك ميكند و در اين صورت در هرنوع حماسهاي كه ميخواهيم مردم در آن شريك باشند، موفق خواهيم بود. كسي كه رئيس يك خانواده است بايد به همه ضعفهاي خانواده آگاه باشد و در رفع آنها بكوشد. جامعه ما، جامعه جواني است اما تعداد سالمندانمان هم كم نيست. نبايد سالمندان را از ياد ببريم. در زمينه سينمايي هم اميدوارم شرايطي حاصل شود كه بتوانيم خودمان را به جهانيان معرفي كنيم. ما اين سالها افت توليد و توزيع در حوزه بينالملل داشتيم و اين براي سينمايي كه حرف براي گفتن در جهان دارد مناسب نيست و فراهم كردن شرايط مناسب براي اين كار برعهده كسي است كه رياست قوه اجرايي كشور را در اختيار دارد. اميدوارم در زمينه فرهنگي مسئولان درايت كامل داشته باشند و با برگزيدن مشاوران ورزيده و آگاه، به سلايق همه مردم توجه كنند. اميدوارم دكتر قاليباف به برنامههايي كه اكنون وعده ميدهند و من آنها را دنبال كردهام عمل كنند. ما از حرف زدن خسته شدهايم. ما بهدنبال فرد عملگرا هستيم.»
وی افزود: انقلاب اسلامی امانت بزرگ الهی در دست ماست و باید بدانیم که خداوند با قرار داد عمر ما در این مقطع از زمان، بر سر ما منت گذاشته است. صدها سال مسلمین وشیعیان در آرزوی چنین حکومتی بوده اند و خداوند در این مقطع اراده اش بر استقرار این نظام و زندگی در سایه ولایت تعلق گرفته است.
شهردار تهران با اشاره به اینکه نعمت ها را باید شکر کرد، تصریح کرد: شکر نعمت انقلاب اسلامی این است که آن را به درستی حفظ کنیم.
قالیباف با اشاره به انگیزه مردم انقلابی ایران برای سرنگونی رژیم طاغوت، گفت: مردم ما برای نان و آب قیام نکردند. کجا دیده اید که خانواده ای 4 شهید پی در پی برای حفظ انقلاب بدهد و بعد به این مساله افتخار کند.
وی با اشاره به شهداء قم در جنگ تحمیلی، شهید باکری، شهید زین الدین و ... افزود: حضرت امام فرمودند که اسلام منهای روحانیت، اسلام نیست. باید به هوش باشیم تا کسانی اسلام منهای روحانیت را در این کشور تحمیل نکنند.
قالیباف تصریح کرد: نباید اجازه بدهیم تفکر متحجرین احمق به گفته حضرت امام بر انقلاب اسلامی چیره شوند و نباید به انجمن حجتیه اجازه دهیم که انقلاب اسلامی را از مسیر خود منحرف کند و نقش علما حوزه علمیه قم در این مسیر، بسیار برجسته است.
وی افزود: قم از افتخارات روحانیت شیعه است و با وجود علما شیعه در قم، نگرانی از حفظ ارزش های اسلام و انقلاب نداریم.
متحجرین احمق به دنبال این هستند که دین را یک موضوع فردی تلقی کنند و آن را از سیاست دور کنند و برخی دیگر از اسلام نا امید شده اند و فکر می کنند که نمی شود با تکیه برا اسلام رحمانی، زندگی انسان را به خوبی پیش برد.
ما باید نسبت به حل مشکلات مردم و کارآمدی دین در ادامه جامعه، چاره اندیشی کنیم و اگر در این مسئله ضعف نشان بدهیم، به این نظام خیانت کرده ایم.ضربه ای که اسلام از متحجرین خورده است از هیچ کس نخورده است و اگر ما بد کار کنیم، چه بسا برخی از جوانان ما به سمت فرهنگ لیبرالی بروند.
قالیباف افزود: فرهنگ جهاد و شهادت و شهداء به ما یاد داد که ما قابلیت های زیادی داریم. اگر سراسر تاریخ ایران را نگاه کنید، هر موقع دشممنان به ما تاختند، هر کسی چه ملی گرا چه ناسیونالیست بر سر کار بود، در مقابل دشمن نایستاد ولی هرموقع کسی جلوی دشمنان ایستاد، متعلق به مکتب اهل بیت(ع) بود.
کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اظهارکرد:امروز جنگ تمام شده ولی دفاع همچنان باقی است. باید صادقانه به مردمی که به انقلاب و اسلام خدمت کرده اند، خدمت کنیم.
به گزارش تسنیم، به شما قول می دهم که اگر توفیق خدمتگذاری برای شما برای من حاصل شود، همه مردم طعم شیرین حماسه اقتصادی از روستاها تا شهرها، احساس کنند.
نتیجه محبت های شما عزیزان را با کار و تلاش خودم خواهم داد و شما را از انتخاب خودم پیشیمان نخواهم کرد. انشاء الله همه از کارهای خیری که در آینده صورت می گیرد، سهیم خواهید بود.
برنامه «با دوربین» با حضور محمد باقر قالیباف، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از شبکه اول سیما آغاز شد. مهمترین محورهای سخنان قالیباف در این برنامه به شرح زیر است:
** امروز ملت ما هدف بزرگی دارد و خود را برای یک حماسه بزرگ سیاسی آماده میکند.
** همیشه حرف زدن برایم کار سختی بوده چون بنده زندگی من بیشتر بر عمل مبتنی بوده است .
** حرف هایی که می زنم به عنوان یک امانت نزد ملت ایران بماند و با این با مردم کار خواهم داشت و شما هم با این حرف ها با من کار خواهید داشت.
* آنروز که رئیس پلیس شدم، پلیس وضعیت خوبی نداشت و مردم هم نگاه آنچنانی که باید داشته باشند به پلیس نداشتند و فاصلهها زیاد بود. اولین روزهایی که آمدم خواستم حرف بزنم اما احساس کردم شاید کسی حرفهایم را نشنود، لذا به سراغ نخبگان رفتم. وقتی انها را دعوت کردم، حس کردم دوست ندارند در محیط پلیس ملاقات کنند، لذا من به سراغ آنها و دفاتر آنها رفتم. احساس کردم شاید آنجا هم دوست ندارند. رفتیم جایی که نه متعلق به آنها بود و نه متعلق به پلیس. لذا جای دیگری انتخاب کردیم و آنجا با هم به مشورت پرداختیم.
* بر این باورم که امروز رئیسجمهور نیازمند این نیست که فقط شعار بدهد و حرف بزند. لازم نیست که نظریه پرداز باشد و به مسائل نظری بپردازد. امروز توقع از رئیس دولت این است که با کارش و اقدامش و خدمتش با مردم سخن بگوید.
* وظیفه دارم به عنوان یک شهروند و ایرانی از همه روسای جمهوری که تلاش کردند و زحمت کشیدند تشکر کنم. این حق آنهاست و حتما مردم قدردان زحمات آنها هستند ولی واقعیت این است که هر چند این اقدامات انجام شد ولی بضاعت کسانی که در دولت بودند، نتوانست منزل و کفایت این ملت بزرگ را داشته باشد.
* زندگی من همیشه با کار گره خورده است. آنروزی که در روستا به مدرسه رفتم، اولین بار در کلاس سوم دبستان، بین زنگ تفریحها، با شیرینی محلی که به بقیه دانشآموزان میفروختم زندگی خود را تامین میکردم.
* بعد از انقلاب توفیق حضور در دفاع مقدس را پیدا کردم. خیلی چیزها را آنجا یادگرفتم. یادگرفتیم چگونه کار کنیم. برادری و محبت و ایثار و گذشت را یاد گرفتیم.
* به فرموده امام، جنگ یک نعمت و دانشگاه بود. آنجا همه باورها را با پوست و گوشت و استخوان لمس کردیم.
یاد قالیباف از شهیدان برونسی و همت و داود کریمی و علمالهدی و فهمیده و خرازی و باکری.
* بعد از جنگ هم کار و تلاش و فعالیت ادامه داشت ولی در برخی جاها تغییراتی ایجاد شد. در رفتارها بعضا اتفاقاتی افتاد که یک بخش بیشتر به شعار و لفاظی گذشت و یک بخش هم از باورها فاصله گرفت.
* وقتی رهبری بنده را به عنوان فرمانده نیروی هوایی معرفی کردند، احساسم این شد که یک مدیریت جهادی و بچه رزمنده که باورهای اسلامی دارد، اگر هوا و فضا را نشناسم چطور میخواهم به خود اجازه بدهم که با همکارانم کار کنم. با سختی تلاش کردم تخصص را بیاموزم و آنروز ایستادم که با پرواز آشنا شوم. در شهرداری تهران هم با همین نگاه آمدم.
* امروز شاهدید که همین چند روز قبل پروژه بزرگ اتوبان امام علی که 35-40 سال روی زمین مانده بود، بهرهبرداری شد حال آنکه خیلیها میگفتند عملی نیست ولی ما در 22 ماه ساختیم.
* امروز وقتی شهر را تمیز میبینید و مایه افتخار است به خاطر مدیریتی است از فرهنگ جهادی.
* خداوند به عمل خوب و عمل صالح پاداش میدهد نه صرفا حرف خوب. حق مردم است از ما عمل بخواهند نه شعار.
* امروز همه ما میدانیم که ما چه مشکلاتی داریم. مشکلات متنوع و پیچیده داریم. البته این را هم از امام و فرهنگ اسلامی یادگرفتیم که در کنار همه سختیها حتما امید به آینده داشته باشیم. ولی این را هم با همه وجودمان لمس میکنیم که ما نیازمند یک همدلی و یک همبستگی ملی برای حرکت عظیم هستیم.
* اختلاف طبقاتی جوری شده که در همین تهران افرادی هستند که گرسنه سر به بالین میگذراند. برخی شبها افرادی بالغ بر 2500 نفر هستند که جایی برای خواب ندارند. هرچند جا به اینها دادیم و در زمستان گذشته برخی شبها بالغ بر 3000 نفر را اسکان میدادیم.
* برخی اوقات شرمندگی یک پدر در مقابل خواستههای اندک فرزندانش را میبینیم. برخی دختران پول جهیزیه ندارند.
* مردم میبینند که نفت 20 دلار که فروخته میشه وضعیت اقتصادی به نحوی است و وقتی 100 دلار به این قیمت اضافه میشود نه تنها وضع اقتصادیشان بهتر نمیشود بلکه بدتر هم میشود. مردم از خود میپرسند چرا باید اینگونه باشد؟
* برخی مسئولان کارها را زمین میگذرانند و از هم تعریف میکنند و وقتی هم میبینند کارها روی زمین مانده برای جلوگیری از آبروریزیشان تبانی میکنند. فرهنگ عذرخواهی مسئولان در کشور وجود ندارد.
* شرایط کشور به گونهای است که حق آزمون و خطا و خودرایی نداریم و باید متکی به خرد جمعی حرکت کنیم. حق ندارند پا روی قانون بگذارند و باندبازی کنند.
* صدای من را ضبط کنید، مردم نباید بعد از ریاستجمهوری از من بشنوند که اجازه نمیدهند من کار کنم، هر روز چوب لای چرخم میگذارند. حق ندارم بگویم قانون اساسی ظرفیت لازم را برای کار ندارد. حق ندارم قانون اساسی را سلیقهای عمل کنم.
* افراد با گرایشهای مختلف اصولگرا و اصلاحطلب و اصولگرای منتقد در شهرداری حضور دارند. آیا مردم دیدهاند که ما در شهرداری دعوایی داشته باشیم؟ و بودجه را با تاخیر ارائه کنیم؟ علت این است که ما دغدغهای جز رفع مشکل مردم نداشتیم و 100 درصد برنامهها را عملیاتی کردیم. ما باندبازی نکردیم.
* رئیس دولت آینده باید کارنامه مشخص و شفاف داشته باشد. ما فرصت آزمون و خطا نداریم. نباید به گونهای باشد که ندانیم چه میشود.
* تا انسجام درونی و دولتی کارآمدنداشته باشیم، امکان ندارد در سیاست خارجی موفق شویم، چه بخواهیم مقاومت، چه بخواهیم مقابله و چه بخواهیم مذاکره کنیم، نیازمند انسجام هستیم.
* امروز که اینقدر ضعف مدیریت و عدم پیگیری کار و کنترل کار و نخبگان را از تصمیمسازی و تصمیم گیری خارج کردن، بیشتر به ما در موضوعات مختلف آسیب زده است؛ مردم ما دوست دارند که عزت خود را حفظ کنند.
* هرگز عزت خود را رها نخواهیم کرد، اسلام اجازه نمیدهد که عزتمان را بدهیم و به جایش مشکل نان و اقتصاد را درست کنیم. تجریه نشان داده که دشمنان وقتی عزت را میگیرد، نه تنها نان و اقتصاد هم نمی دهد، بلکه داشتهها را هم می گیرد.
* باید با روحیه جهادی مشکلات را حل کرد و این ظرفیت در کشور وجود دارد و نباید اجازه بدهیم که برق امیدی که در چشمان یکایک مردم وجود دارد، از بین برود.
باید موتور متحر تغییر در ابعاد مختلف زندگی مردم وجود داشته باشد و به روند خسته مدیریت در کشور، دیده بشود.
وی در سال ۱۳۸۷ برابر با سال ۲۰۰۸ میلادی از طرف سایت شهرداریهای جهان به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد. در سال ۲۰۱۰ موسسه سیاستهای حمل و نقل و توسعه موسوم به ITDP شهرداری تهران را به عنوان یکی از پنج شهرداری انتخاب شده برای دریافت جایزه حمل و نقل پایدار شهری اعلام کرد. در سال ۲۰۱۰ میلادی بود که کلانشهر تهران برای اولین بار در یکی از شاخصهای توسعه شهری مفتخر به کسب رتبه، از یک سازمان معتبر بین المللی شد. تهران در آن سال در حوزه حمل و نقل به عنوان یکی از پنج شهربرتر دنیا از نظر حمل و نقل از سوی موسسه سیاستهای حمل و نقل و توسعه موسوم به ITDPگردید. همچنین در سال ۲۰۱۱ میلادی و در دهمین اجلاس متروپلیس (اتحادیه کلانشهرها و پایتختهای جهان)، تهران به عنوان شهر برتر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تقدیر قرار گرفت. این جایزه به دلیل تلاش برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان به ویژه در زمینه توسعه حمل و نقل عمومی و بهره گیری از روشهای مناسب نظیر سامانه BRT، دوچرخههای عمومی و … به تهران تعلق گرفت. شایان ذکر است برای دریافت این جایزه جهانی بین ۱۶۲ کلان شهر دنیا رقابت بوده و داوران این جایزه هم شهرداران کلان شهرهای جهان هستند. این جایزه که معتبرترین جایزه بین المللی در زمینه مدیریت شهری در دنیاست هر سه سال یکبار به کلان شهرها اعطا میشود و در این دوره از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ بوده و ملاک ارزیابی سال ۲۰۱۰ بودهاست. به غیر از شهر تهران شهرهایی نظیر ملبورن، مونترال، سئول، تایپه، مکزیکوسیتی و ریودوژآنیرو نیز از سوی متروپلیس مورد تقدیر قرار گرفتهاند. با اعطای این جایزه پایتخت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از مهمترین کلان شهرها از حیث مدیریت شهری شناخته شدهاست.
برای فهم این امر مقایسه ای ساده میان سفرهای دیگر کاندیداها به استانها و توجه به اینکه از بین 8 نامزد اساسا برای چه تعدادی بستر و فضای مردمی سفرهای استانی مهیاست ... کافی به نظر می رسد. از همین رو است که اکنون می توان حدس زد چه گفتمانی توانسته است نظر مردم را به خود جلب کرده و نوید آینده ای متعالی و در طراز انقلاب را به جامعه بدهد .
محمد باقر قالیباف به عنوان نماد مدیریت جهادی و یک «انقلابی کارآمد» در سراسر کشور نظرها را به خود جلب کرده است. مشاهدات عینی در تهران و سایر شهرها حکایت از آن دارد که توجه به کارنامه موفق قالیباف در اداره ناجا و شهرداری تهران و بیان صادقانه او با مردم و پرهیز از ارائه وعده های عوام فریبانه و غیرقابل اجرا تا اینجای کارزار انتخایاتی از او چهره ای ساخته است که سمبل کارصادقانه و عقیده خالص به شمار می آید.
استقبال ده هزار نفری از قالیباف در کرمانشاه،استقبال گسترده در استانهای ایلام و کرمان و زنجان و قم از وی نشان می دهد که گفتمان جهادی در سراسر کشور طنین افکنده است و توانسته است مولفه های خود را در متن مردم و توده های مستضعف تئوریزه کند.
برای فهم این امر مقایسه ای ساده میان سفرهای دیگر کاندیداها به استانها و توجه به اینکه از بین 8 نامزد اساسا برای چه تعدادی بستر و فضای مردمی سفرهای استانی مهیاست ... کافی به نظر می رسد. از همین رو است که اکنون می توان حدس زد چه گفتمانی توانسته است نظر مردم را به خود جلب کرده و نوید آینده ای متعالی و در طراز انقلاب را به جامعه بدهد .
دلیل چنین اتفاقی را شاید بتوان در «منش» قالیباف جستجو کرد .او در برنامه تلویزیونی خود به مردم گفت: صدای من را ضبط کنید تا سند تعهد من باشد. مردم نباید بعد از ریاستجمهوری از من بشنوند که اجازه نمیدهند من کار کنم، هر روز چوب لای چرخم میگذارند. حق ندارم بگویم قانون اساسی ظرفیت لازم را برای کار ندارد. حق ندارم قانون اساسی را سلیقهای عمل کنم...
منشور اخلاقی ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف با امضاء حسین مظفر به تمامی ستادهای فعال این نامزد انتخاباتی در سراسر کشور ابلاغ شد.
پرویز اسماعیلی سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف، از ابلاغ منشور اخلاقی ستاد انتخاباتی این نامزد انتخاباتی به ستادهای استانی و شهرستانی خبرداد.
وی افزود: در راستای تاکید آقای قالیباف و در جهت احترام حداکثری به اخلاق اسلامی، قانون، رقبای محترم و مردم عزیزمان، این ابلاغیه با امضای حسین مظفر به تمام روسای ستادی در استانها و شهرستانها ابلاغ شد.
به گفته اسماعیلی، متن کامل «منشور اخلاقی» که توسط رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف ابلاغ شده، چنین است:
به منظور احترام به قانون و توجه به ارزشهای والای اسلامی، ایجاد فضای انتخاباتی سالم و اخلاقی، ایجاد شور و نشاط سیاسی، یاس و ناامیدی دشمنان و بد اندیشان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی؛ همچنین ضرورت حفظ شان و منزلت کاندیدای ولایتمدار و بسیجی مورد حمایت جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف، کلیه مسئولان و اعضای ستادهای استانی و شهرستانی ملزم به رعایت موارد ذیل میباشند:
1- پاسداری از ارزشها و توجه به آرمانهای اسلامی و انقلابی در گفتار و رفتار، و تعامل سازنده با اقشار، گروهها و اهتمام به ایجاد فضای معنوی در ستادها جهت تقویت و تحکیم گفتمان انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب.
2- رعایت اخلاق اسلامی، برخورد کریمانه با رقیبان و حامیان آنها، تمرکز بر تبلیغ توانمندیها و ظرفیتهای نامزد مورد حمایت و پرهیز از هرگونه بد اخلاقیهای انتخاباتی، تهمت و افترا به سایر نامزدها.
3- رعایت کامل قوانین و مقررات مربوط به انتخابات، احترام به امر و نهیهای قانونی از سوی مسئولان ذیربط و پرهیز جدی از هرگونه اقدامات غیرقانونی و غیر منطقی.
4- صرفهجویی در هزینههای تبلیغاتی و پرهیز از هر گونه اسراف (ولخرجیهای نابجا و اقدامات لوکس و تشریفاتی) حتی اگر هزینههای آن از سوی حامیان و هواداران تامین شده باشد.
5- حفظ آرامش و اعتدال در موضع گیریها و تبلیغات و پرهیز از اقدامات هیجانی و احساسی و اقدامات عوام فریبانه، ضمن ایجاد امید، شور و نشاط انتخاباتی در محیط ستادها و جامعه پیرامونی.
6- همکاری و تعامل سازنده بین نیروهای حامی دکتر قالیباف که با عناوین مختلف در سطح استان و منطقه تلاش میکنند و بهره گیری از ظرفیت و توانمندیهای اقشار مختلف حامیان، نیز هم افزایی نیروهای مذکور در جهت حمایت از نامزد مورد حمایت.
مردم اردبیل به توانایی دکتر قالیباف ایمان دارند
منصورحقیقت پورنماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر قالیباف به استان اردبیل گفت: وضعیت دکترقالیباف در این استان بسیار مثبت است و مردم این استان از عملکرد وی رضایت دارند و به توانایی او ایمان دارند.نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سطح ملی نیز جایگاه آقای قالیباف امیدوارکننده است و وی از بیشترین اقبال در میان مردم نسبت به سایر کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم برخوردار است.
وی افزود: دلیل این رضایت مردمی نیز تجارب و موفقیت های ایشان در عرصه های مختلف مدیریتی است که نوید سرعت دهی به بهبود وضعیت کشور را به دنبال دارد.
به گفته این نماینده مجلس نهم قالیباف از جمله مدیران موفق کشور است که سابقه سیاسی و مدیریتی اش دراداره پایتخت تجارب خوبی را برای اداره کشور به او داده است.
حقیقت پور با تاکید بر لزوم توجه مردم به این مهم اظهار داشت: شرایط کشور دیگر فرصتی برای آزمون و خطا و کسب تجربه به رئیس جمهور آینده نخواهد داد ،جامعه به مدیری پرتوان احتیاج دارد که بحران ها را کنار بزند وبا فرهنگ جهادی نیازها و مطالبات مردم را رفع کند که این ویژگی در آقای قالیباف وجود دارد.
وی بیان کرد: فرهنگ جهادی که تثبیت شده در شخصیت قالیباف است این آینده امیدوار کننده و روشنی را پیش روی مردم می گذارد.
نايبرئيس كميسيون امنيتملي مجلس ضمن مثبت ارزیابی کردن دیدگاه مردم پرشوراستان اردبیل نسبت به شهردار تهران، اظهار داشت: دیدگاه اقشار مختلف مردم این استان ازعشایروروستائیان نسبت به قالیباف در سطح بالای رضایت بخشی قرار دارد و مردم به مدیری پرتوان با کارنامه موفقی چون قالیباف نیاز دارند تا تغییرات عملی یک مدیرجهادی را بر زندگی خود لمس کنند.
به گزارش سایت سرزندگی محمدباقر قالیباف و هیات همراه وی که جهت حضور در شهر زاهدان راهی این شهر شده بودند ساعت ۱۲ ظهر همین روز با هواپیمای ایران ایر راهدان را به مقصد تهران ترک کردند. این پرواز در حالی که قرار بود ساعت ۱۲ انجام شود با ۳۳ دقیقه تاخیر انجام شد که همین موضوع شایعاتی را درباره نقص فنی و یا نداشتن سوخت لازم برای پرواز به همراه داشت.
ساعاتی پیش نویسنده وبلاگ دلگرمی ها در متن جدید ارسالی خود با اشاره به اتفاقاتی که در پرواز زاهدان به تهران رخ داده است از قالیباف به عنوان مسافری که به داد خلبانان پرواز رسیده نام برده است.
نویسنده این وبلاگ که از حاضران در پرواز ساعت ۱۲ ایران ایر به مقصد تهران بوده است در این متن مدعی شد که رفتار مسئولان و خدمه پرواز نشان می داد که هواپیما برای حرکت دچار مشکل فنی بوده است و بعد از دقایقی که از تاخیر گذشته قالیباف به کابین خلبان رفته و به آنها کمک کرده است.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: تورم 150 درصد در گروه کالایی اساسی مردم غیرقابل قبول است و آنها به خوبی این تورم را احساس میکنند.
به گزارش فارس، محمدباقر قالیباف عصر امروز در مسجد قدس اردبیل در جمع اهالی این شهر اظهار داشت: بنده ظرف دو سال بسیاری از نابسامانیهای اقتصادی را به سامان میرسانم که البته این دو سال فرصت زمانی حداکثری است ولی حداقل در شش ماه دوم امسال مردم تثبیت قیمتها و کنترل گرانیها را به همراه تثبیت نرخ ارز و کاهش قیمت اقلام اساسی حس خواهند کرد.
وی تورم 30 درصدی در کشور را شکننده و غیرقابل قبول توصیف کرد و یادآور شد: این تورم در گروه مواد غذایی 47 درصد و در هفت تا هشت قلم کالایی اساسی بیش از 150 درصد است که عموم مردم در این زمینه در مضیقه و نگرانی هستند.
شهردار تهران خاطرنشان کرد: با تثبیت قیمت ارز قطعاً رونق به تولید و چرخه اقتصادی برمیگردد و کشور با شتاب بهتر کار را به پیش خواهد برد.
مانند روسای دولت سابق نخواهم بود که ناکارآمدیام را به گردن قانون اساسی بیندازم
قالیباف قانون اساسی را میثاق عظیم و عزتآفرین ملت ایران توصیف کرد و گفت: مانند برخی روسای دولتها نیستم که در دو سال آخر دولتشان ناکارآمدیشان را به گردن بندهایی از قانون اساسی بیندازم.
وی عنوان کرد: بنده بندهای 15 و 19 قانون اساسی را که احیاکننده حقوق ملت است اجرایی و عملیاتی میکنم و سعی خواهم کرد حق ملت به شایستگی ادا شود.
روحیه مجاهدت برجستگی غیرتمندان اردبیلی است
کاندیدای ائتلاف و پیشرفت با تکریم و تعزیم خانوادههای شهدا، بزرگان و مفاخر اردبیل و پاسداشت علمای ارزشمند همچون آیتالله محقق اردبیلی، آیتالله مشگینی و آیتالله مروج بیان داشت: اردبیل را با روحیه مجاهدت، مبارزه با پلیدیها و شیاطین و داشتن روحیه انصاف و عدالت میشناسند.
قالیباف افزود: محب اهل بیت بودن از برجستگیهای اردبیلیهاست به طوری که همه ما از عزاداری ماه محرم و صفر این دیار لذت میبریم و تحت تاثیر آن به عزاداری و تعزیم شعایر میپردازیم.
روحیه ضد استبدادی ملت ایران ساری و جاری است
وی با اشاره به رویدادهای خرداد ماه به ویژه 15 خرداد سالروز آغاز نهضت بزرگ انقلاب اسلامی تصریح کرد: ما 14 خرداد را در پیش داریم که مردم ما امام و پیشوای خود را که مجاهدانه در صحنهها حاضر بود از دست داد اما خدا را شاکر هستیم که نعمت بزرگ ولایت به دست با کفایت مقام معظم رهبری حفظ و صیانت شد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری اهداف بزرگ ملت ایران را مبارزه با دشمنان خارجی، استبداد داخلی و همچنین تداوم و در صحنه بودن انقلاب با روحیه ارزشی توصیف کرد و ادامه داد: ملت ما سوم خردادی را خلق کرد که نقطه عطف تاریخ عزتمندی این ملت است.
قالیباف تداوم انقلاب را در گرو مردان سلحشور و ایثارگر توصیف کرد و گفت: مردم ما با معنویت حیات مادی خود را نیز زینتی ارزشی بخشیدهاند.
وی تاکید کرد: ما تنها برای زندگی مادی و زودگذر دنیا خلق نشدهایم بلکه حفظ عزت و شرافت ما بالاتر از کسب ثروت صرف مادی است.
کاندیدای ائتلاف و پیشرفت با یادآوری اینکه مهمترین هدف انقلاب اسلامی ترویج زندگی رحمانی و زیست شرافتمندانه است، ابراز داشت: این نهایت بیانصافی است که دستاوردهای انقلاب اسلامی را بزرگ نشماریم چرا که این دستاوردها در سایه پشتیبانی ملت و دفع توطئههای بیشمار به دست آمده است.
شرایط اقتصادی و فرهنگی کشور زیبنده ملت ما نیست
قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: شرایط اقتصادی و فرهنگی کشور ما به هیچوجه زیبنده ملت ما نیست و باید از این ظرفیت بیمنتهی استفاده کنیم تا سایه شوم گرانی و بیکاری از کشور برچیده شود.
وی خاطرنشان کرد: گرانی و بیکاری کانون گرم خانوادهها را نیز دچار چالش جدی کرده به طوری که پدر از فرزندان و فرزندان از پدرانشان شرمنده هستند.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: این وضعیت نهایت سرشکستگی برای جوانانمان را به وجود آورده و سرمایههای اجتماعیمان را دچار آسیب و چالش کرده است.
قالیباف اظهار داشت: استان اردبیل با داشتن طبیعت، شرایط آب و هوایی و اقلیم مناسب جزو استانهای با ظرفیت است که برای این ملت جفای بزرگی است که با این ظرفیت عظیم مردمان این دیار دچار مشکلات اقتصادی و معیشتی باشند.
این حرفها که رهبری طرفدار فلان کاندیداست، واقعیت ندارد
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس، هیأت رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه مجلس در رأس امور و قوه مجریه نیز در وسط میدان کارهای سنگین اجرایی است، رعایت قانون و تعامل دو طرفه و انصاف را در همکاری دولت و مجلس ضروری برشمردند و با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفتند: همه باید تلاش کنند تا انتخابات پرشور و با حضور عمومی مردم برگزار شود زیرا اقتدار و استحکام نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بر مبنای حضور و پشتیبانی مردمی بوده است.
رهبر انقلاب اسلامی برگزاری پرشور انتخابات را زمینه ساز مصونیت، اقتدار، امنیت کشور و برطرف کننده تهدیدهای دشمنان خواندند و افزودند: نظام جمهوری اسلامی ایران، نظام ریشه دار است که ریشه آن مردم و پشتیبانی یکپارچه مردمی است.
حضرت آیت الله خامنه ای، پشتیبانی مردمی از نظام اسلامی را مایه عزت و برکت کشور و نظام و خود مردم دانستند و تأکید کردند: براساس این قاعده، انتخابات که مظهر حضور مردم است باید پرشور برگزار شود.
ایشان با اشاره به وجود قوانین خوب و معقول در همه مراحل انتخابات و نبود بن بست در هیچ مرحله ای، خاطرنشان کردند: تاکنون نیز همه مراحل براساس روال قانونی انجام شده است و داوطلبان انتخابات نیز در مصاحبه های خود بر تمکین از قانون تأکید کردند و این تمکین را هم بعد از اعلام بررسی صلاحیت ها انجام دادند که باید از همه آنها بویژه کسانی که احراز صلاحیت نشدند، تشکر و قدردانی کرد.
رهبر انقلاب اسلامی این رفتار را نشان دهنده ارجحیت و اهمیت قانون دانستند و افزودند: ممکن است ما از قانون هم ناراضی باشیم اما تمکین ما در مقابل قانون، موجب فصل الخطاب شدن قانون می شود.
آگاهی و هوشیاری و بصیرت مردم در تشخیص کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نکته دیگری بود که حضرت آیت الله خامنه ای در موضوع انتخابات به آن اشاره کردند.
ایشان گفتند: با توجه به بالاتر بودن سطح آگاهی و بصیرت مردم ایران در مسائل سیاسی، از سطح متوسط جهانی و همچنین زمینه ای که برنامه های انتخاباتی صدا و سیما برای تشخیص مردم فراهم کرده است، امکان بالایی برای تشخیص و رسیدن به نتیجه از میان داوطلبان انتخابات وجود دارد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ممکن است نتیجه ای که فرد به آن می رسد، درست و یا غلط باشد که این اشکالی ندارد. مهم آن است که با آگاهی و بصیرت، براساس تشخیص خود عمل کنیم که قطعاً شامل اجر خداوند نیز خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای توصیه ای به داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری داشتند و گفتند: آقایان داوطلبی که در صدا و سیما برنامه دارند، وظایف سنگینی بر عهده دارند و باید مراقب باشند که خدایی نکرده برای جلب توجه مردم، هر حرف خلاف واقعی را بر دهان نیاورند.
ایشان تأکید کردند: سخنان کاندیداها باید واقعی، صمیمی، متکی بر اطلاعات درست و صادقانه باشد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید فقط واقعیت را به مردم بگویند، هم واقعیت اوضاع کشور و هم واقعیت در مورد خودشان.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اگر صادقانه عمل شود قطعاً خداوند کمک خواهد کرد و این کمک الهی نیز گاهی با دست یافتن به توفیق خدمت و مسئولیت است و گاهی هم با توفیق نیافتن برای خدمت در این مسئولیت است.
ایشان تأکید کردند: کاندیداها نباید برای جلب رأی مردم، به تخریب نامزدهای دیگر و همچنین تخریب واقعیات جامعه، اقدام کنند.
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر به موضوع انتساب نظر رهبری در انتخابات به برخی افراد اشاره کردند و گفتند: این حرفها همیشه بوده و واقعیت هم ندارد زیرا کسی نمی داند که رهبری به چه فردی رأی خواهد داد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: رهبری نیز همانند بقیه مردم یک رأی بیشتر ندارد.
ایشان با اشاره به تبلیغات رسانه های بیگانه درخصوص رأی و نظر رهبری در انتخابات تأکید کردند: دشمنان براساس اهداف شناخته شده آنها، این تبلیغات را در دستور کار خود قرار داده اند اما نظام اسلامی بدون توجه به این تبلیغات، و بر اساس هدف، راه و تدابیر مشخص، کار خود را انجام خواهد داد.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، فرصت نمایندگی مجلس شورای اسلامی را فرصتی مغتنم برای خدمت در نظام اسلامی و در عین حال مقطعی حساس و امتحان بزرگی در پیشگاه خداوند دانستند و افزودند: باید در این مقاطع حساس مراقب خود بود زیرا اگر فرد مسئول، بتواند از این پیچ خطرناک به سلامت عبور کند، آنگاه در نزد خداوند موفق و سربلند خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای حضور تخصص های متنوع در مجلس دهم را نشان دهنده ظرفیت بالای مجلس برای بررسی دقیق و کارشناسی طرح ها و لوایح دانستند و خاطرنشان کردند: از نظر مواضع سیاسی، مجلس در یکسال گذشته، موضع گیری های صحیح و بجایی داشته است.
ایشان رفتار و خلقیات نمایندگان در مجلس را بسیار مهم و تأثیرگذار در جامعه خواندند و افزودند: اگر در مجلس، عقل، فکر، طمأنینه، آرامش و محبت حکمفرما باشد، این ویژگیها در جامعه نیز مشاهده خواهد شد و اگر خلاف آن نیز از مجلس منعکس شود، در رفتار مردم تأثیر خواهد گذاشت.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: اگر در مجلس، تقوا، امانت، اخلاق، احساس مسئولیت و نشاط کاری دیده شود، مردم را به نمایندگان خوشبین و نزدیک خواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند رفتار نمایندگان قطعاً در تربیت جامعه و سوق دادن آن به سوی برخی ارزش ها یا ضد ارزش ها تأثیرگذار است.
ایشان با تأکید بر لزوم کار دقیق و کارشناسی نمایندگان در مورد طرح ها و لوایح افزودند: این موضوع، حق مردم بر دوش نمایندگان است بنابراین دادن رأی ممتنع در طرح ها و لوایح قابل قبول نیست زیرا اگر فرد نماینده صاحب تخصص در آن موضوع است باید براساس اجتهاد خود عمل کند و اگر صاحب تخصص هم نیست از متخصصان مشورت بگیرد.
رهبر انقلاب اسلامی با اظهار گلایه از حضور کم تعداد نمایندگان در برخی جلسات و خالی بودن صندلی ها، تأکید کردند: نمایندگان باید در مجلس، هم حضور جسمانی و هم حضور ذهنی و قلبی داشته باشند و نسبت به طرح ها و لوایح اهتمام جدی نشان دهند.
حضرت آیت الله خامنه ای رعایت انصاف را یکی دیگر از نکات لازم برای نمایندگی مجلس برشمردند و خاطرنشان کردند: نمایندگان باید در مقابل همکاران خود و دولت و قوه قضاییه، انصاف را مراعات کنند زیرا رعایت نکردن انصاف موجب اثرگذاری منفی آن در جامعه می شود.
ایشان به موضوع تعامل قوه مقننه و قوه مجریه نیز اشاره کردند و افزودند: قوای مقننه و مجریه هر کدام براساس قانون دارای محدوده و حق مشخصی هستند که باید این محدوده را حفظ کنند و با یکدیگر تعامل لازم را داشته باشند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: تعامل دولت و مجلس، یک جاده دو طرفه است که باید از هر دو طرف مورد توجه قرار گیرد.
حضرت آیت الله خامنه ای، وجود برخی اختلاف نظرهای کاری میان مجلس و دولت را طبیعی دانستند اما گفتند: این، اختلاف نظرهای طبیعی نباید تشدید و یا تبدیل به کدورت شود.
ایشان مجلس و دولت را به ملاحظه یکدیگر سفارش کردند و افزودند: مجلس باید بداند که دولت در وسط میدان کارهای سنگین اجرایی است و ملامت ها هم به طرف او است، بنابراین باید رعایت حال قوه مجریه شود.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: دولت هم باید رعایت حق عظیم مجلس در قانون را بکند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه، اساس همه کارها قانون است و مجلس ریل گذار حرکت دولت است، گفتند: دولت باید برروی همان ریلی که مجلس می گذارد، حرکت کند اما مجلس هم باید ریلی بگذارد که دولت بتواند برروی آن حرکت کند و در پیچ های خطرناک به دره سقوط نکند.
ایشان یک نکته دیگر را هم درخصوص مجلس متذکر شدند و افزودند: مجلس قطعاً در رأس امور است اما این به معنای آن نیست که هر نماینده ای خود را در رأس امور بداند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: امروز، وظیفه مهم همه ما، انجام کارها با نیت خالصانه و با جدیت و مجاهدت و احساس وظیفه است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای بیانات خود از تلاشهای یک سال گذشته رییس، هیأت رییسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشکر کردند.
در ابتدای این دیدار آقای دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص عملکرد یک سال گذشته قوه مقننه گزارشی را بیان کرد.
رئیس مجلس، تلاش کمیسیونهای مختلف در شفاف سازی بودجه سال 92، حل مسائل معیشتی و تورم، کنترل نوسانات ارز، حمایت از تولید ملی و اقتصاد مقاومتی، توجه به کشاورزان و بازنشستگان و وضعیت سلامت، اعمال انضباط مالی و توجه ویژه به بخش نفت و گاز، نیرو و دفاع را از اقدامات مهم مجلس شورای اسلامی عنوان کرد.
آقای دکتر لاریجانی همچنین تصویب 53 قانون از مجموع 300 طرح و لایحه مطرح شده در صحن مجلس، بهره گیری دیوان محاسبات از روشهای نوین نظارتی و ارتباط مستمر با مدیران دستگاههای محتلف، ارائه ی نظرات مشورتی از سوی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و ورود مجلس در کمک به دولت برای حل مشکلات اقتصادی را از دیگر اقدامات قوه مقننه در یکسال گذشته بیان کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی انتخابات 24 خرداد را به لحاظ شرایط منطقه ای و بین المللی، بسیار حساس خواند و اظهار امیدواری کرد: حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری، حماسه سیاسی بزرگی را رقم بزند.
اردبيلي ها براي دکتر قاليباف سنگ تمام گذاشتند
...1
هواداران و علاقهمندان محمدباقر قالیباف در استان اردبیل از ساعتی پیش با حضور در فرودگاه این شهر در انتظار ورود اين کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری به اين شهر هستند. مردم شهر اردبيل در حالي براي استقبال از قاليباف وارد فرودگاه اين شهر میشوند که لحظاتی پیش بارش تگرگ شدیدی در اين نقطه از كشور آغاز شده است. جمعيت حاضر در فرودگاه، لحظه به لحظه در حال افزايش است. در حال حاضر نمایندگانی از اقشار مختلف مردم اردبیل از جمله عشایر دشتمغان، اصناف، خانواده شهدا، جامعه مهندسین، پزشکان و فرهنگیان در فرودگاه اردبیل حضور دارند و در انتظار ورود محمدباقر قالیباف هستند.
...2
قالیباف، کاندیداي یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری لحظاتی پیش وارد فرودگاه شهر اردبیل شد. وي در میان استقبال پرشور جمعی از مردم، نمایندگان مجلس و مسئولان محلي وارد اين شهر شد. فرودگاه اردبیل 5 کیلومتر با اين شهر فاصله دارد و در مسیر حرکت قالیباف تا گلزار شهدا، پلاكاردهاي خوشامدگویی به زبان آذري ديده ميشود.
حضور در گلزار شهدای اردبیل، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و حضور در جمع مردم و علاقهمندان اردبیلی بخشی از برنامههای محمدباقر قالیباف در این سفر است.
...3
پیرزني از اهالي شهرستان مغان و از عشایر این شهرستان با لباس محلی از قالیباف استقبال کرد. اين پيرزن، یک کیف محلی را كه طومار حمایت عشایر دشت مغان در آن قرار داشت به محمدباقر قالیباف تقدیم کرد. وي خطاب به دکتر قالیباف گفت: عشایر تاکنون هیچ نامه و طوماری را امضا نکردهاند، اما این طومار را 20 هزار نفر از عشاير امضا کرده و تقدیم شما میکنم تا بدانید که مثل کوه پشتیبان شما هستیم و هیچگاه از این حمایت دست برنخواهیم داشت.
اين طومار 30 متری با امضای 20 هزار نفر از عشایر دشت مغان است كه در آن امضاي اقوام و قبایل مختلف ديده ميشود. تعداد زيادي از عشاير دشت مغان نيز در فرودگاه حضور يافتهاند.
...4
مسجد قدس اردبیل میزبان محمدباقر قالیباف در سفر به اين استان است. اين مسجد از ساعاتی پیش مملو از جمعیت شده، به طوری كه فضای داخل مسجد به طور كامل پر است و جمعیتی کثیری از مردم اردبیل روبروی مسجد و در میدان قدس در انتظار حضور قاليباف هستند.
...5
2 کیلومتر مانده به محل برگزاری مراسم سخنراني محمدباقر قالیباف در شهر اردبیل، ترافیک سنگینی به واسطه حضور علاقهمندان به اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري در خیابان منتهي به مسجد قدس ايجاد شده است. تعداد كثيري از هواداران قاليباف در استان اردبيل خودشان را به مسجد قدس رساندهاند تا شنونده گفتههاي وي باشند و حمايت خود را از قاليباف اعلام كنند.
محمدباقر قالیباف هم لحظاتی پیش در میان استقبال پرشور هواداران خود وارد مسجد قدس اردبیل كه يكي از مهمترين مساجد اين شهر است شد. استقبال از قالیباف از فرودگاه تا محل برگزاری مراسم جریان داشت و در حال حاضر تعداد زیادی از مردم در بیرون از مسجد از طریق بلندگو در انتظار شنیدن سخنرانی قالیباف هستند. شعارهایی که مردم اردبیل در حمایت از قالیباف سر میدهند عبارتند از: «قالیباف ولایی، حمایتت میکنیم»، «قالیباف دوست داریم» و... . مراسم دقايقي قبل با قرائت قرآن در مسجد قدس شروع شد.
...6هزاران نفر از مردم استان اردبيل هم در پي حركت نمادين مردم استانهاي زنجان، قم و سيستان و بلوچستان با ثبت اثر انگشت خود در طومار حمایت از محمد باقر قالیباف، با وی پیمان بستند که همواره از اهداف او برای سربلندی ایران اسلامی حمایت کنند. آنها نيز با نشان دادن انگشتان جوهري خود شعار «ما همه اثر گذاریم» را سر دادند و حمایتشان را از این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند.
محمد باقر قالیباف کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی که در ساعت 20 از شبکه یک سیما پخش شد با بیان اینکه برخی بدنبال حرف زدن و برخی نیز به دنبال کار کردن هستند گفت: از ملت عزیز می خواهم با هر امکانی که در اختیار دارند صدای من را در این برنامه ضبط کنند.
وی اظهار داشت: این اظهارات من به عنوان میثاق نامه نزد شما بماند چرا که در آینده هم من با شما کار دارم و هم شما از من مطالباتی خواهید داشت.
قالیباف با بیان اینکه در طول خدمتم و مسئولیت های متفاوت همیشه با مردم حرف زده ام گفت: حرف من با مردم متفاوت بود یک روز در پلیس مسئولیت داشتم و وضعیت آن روز پلیس وضعیت خوبی نبود مردم هم نگاه خوبی به پلیس نداشتند.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: بنده در ابتدای مسئولیتم در پلیس خواستم با مردم حرف بزنم اما احساس کردم کسی شنونده این صحبت ها نیست به همین خاطر طبق عادت ابتدا به خاطر نخبگان و بزرگانی رفتم که تاثیرگذار هستند.
وی اظهار داشت: حتی احساس کردم این بزرگان هم نمی خواهند با من حرف بزنند به همین خاطر در یک مکانی که نه متعلق به پلیس بود و نه متعلق به آنها جلسه ای گذاشتیم و حرفهایم را به آنها زدم و بعد کم کم صحبت کردن با مردم را شروع کردم.
کاندیدای ائتلاف پیشرفت با بیان اینکه پلیس 110 نوع سخن گفتن من با مردم بود گفت: کمتر از دو سال در پلیس اتفاقی افتاد که با یک تلفن همه اقشار مردم دسترسی واحد به پلیس و خدمات آن پیدا می کردند.
قالیباف افزود: بر این باورم که رئیس جمهور نیازمند این نیست که شعار دهد و یا نظریه پرداز باشد. بدون شک توقع شما مردم از رئیس جمهور این است که با کار و اقدام و خدمت به شما حرفش را بزند.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: من وظیفه دارم به عنوان یک شهروند ایرانی از همه روسای جمهور گذشته که زحمت کشیدند تشکر کنم و مردم نیز قدردان آنها خواهم بود.
وی گفت: اما وضعیت کنونی نشان می دهد که با توجه به بضاعت کسانی که در دولت بودند آن طور که انتظار می رفت نتوانستند منزلت مردم را داشته باشند.
کاندیدای ائتلاف پیشرفت با بیان اینکه زندگی من با کار گره خورده است گفت: حتی در همان دوران کودکی که در روستا زندگی می کردم سعی می کردم بعد از فراغت از تحصیل با فروختن شیرینی به دانش آموزان خرج و مخارج خودم را تامین کنم.
قالیباف با اشاره به سوابق خوددر دوران دفاع مقدس گفت: ما در این دوران یاد گرفتیم که چگونه برادری، ایثار و گذشت داشته باشیم. دوران دفاع مقدس یک نعمت و یک دانشگاه بودما در این دوران فهمیدیم نصرت الهی یعنی چه؟ همکاری، محبت، گذشت، مدیریت در بحران، مدیریت جهادی یعنی چه؟ این موضوعات را ما در جنگ یاد گرفتیم و برای ما فرهنگ شد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به برخی شهدای دفاع مقدس گفت: شهید برونسی یک بنا ، شهید همت یک معلم، شهید علم الهدی یک دانشجو، شهید فهمیده یک دانش آموز و خرازی نیز کسی بود که تازه خدمتش تمام شده بود باکری هم یک شهردار بود این شهدا بودند که این فرهنگ را تولید کردند.
وی اظهار داشت: نتیجه ای که از دوران دفاع مقدس گرفتیم این بود که چگونه پایدار باشیم اما البته بعد از جنگ تغییراتی را دیدیم . بخشی به شعار و لفاظی گذشت و بخشی هم از فرهنگ جهادی فاصله گرفت.
کاندیدای ائتلاف پیشرفت گفت: وقتی رهبر معظم انقلاب بنده را به عنوان فرمانده نیروی هوایی معرفی کردند احساسم این بودکه تنها روحیه و مدیریت جهاد کافی نیست و باید در این حوزه برای پیشبرد کارها تخصص کسب کنم به همین خاطر تلاش کردم تا تخصص لازم در این حوزه را بدست آورم.
قالیباف با بیان اینکه در شهرداری هم با همین نگاه وارد شدم گفت: من برق امید را درنگاه کارکنان زحمتکش این مجموعه دیدیم کار را شروع کردم و شما دیدید به عنوان مثال پروژه امام علی چند روز پیش افتتاح شد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: این پروژه 35 سال روی زمین مانده بود و همه می گفتند انجام آن یک دهه طول می کشد در حالی که ما 22 ماهه آن را ساختیم.
وی اظهار داشت: اگر امروز تهران را تمیز می بینید به خاطر مدیریتی است که از همان فرهنگ گرفته شده است.
کاندیدای ائتلاف پیشرفت با اشاره به اینکه خداوند متعال نیز به خاطر خوب حرف زدن به کسی پاداش نمی دهد بلکه به خاطر عمل صالح است که به وی پاداش می دهد گفت: مردم از مدیران عمل می خواهند نه حرف زدن.
قالیباف در بیان خاطره ای اظهار داشت: یک روز طبق عادت همیشگی بعد از نماز صبح زمانی که هوا هنوز روشن نشده بود به سرکشی منطقه 17 تهران رفتم. در این منطقه کوچه های باریکی وجود دارد و در بازدید یکی از این کوچه ها مادر سالخورده ای را دیدم وی نیز من را شناخت و به من گفت پسرم از شما به خاطر آسفات کردن کوچه مان بعد از چندین سال تشکر می کنم اما من نگران یک موضوع دیگر هستم. در حال حاضر فرزند من بیکار است و این برای من یک دغدغه شده است.
محمدباقر قالیباف کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود در برنامه با دوربین که از شبکه یک سیما پخش شد با بیان اینکه ما نیازمند یک همدلی و همبستگی ملی برای یک حرکت عظیم هستیم گفت: این سئوال پیش می آید آیا می شود همدلی و همبستگی ملی داشته باشیم در شرایطی که در جامعه تبعیض و فقر وجود دارد؟ ما اگر نتوانیتم این تبعیض و فقر را از بین ببرم امکان ندارد به همبستگی و همدلی برسیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه اختلافات طبقاتی نسبت به قبل بیشتر شده است گفت: در دوران جنگ ما یادمان است به هر حال مردم ثباتی در قیمتها داشتند خود ما و خانواده ما در همان دوره برنج میخوردند شاید هفته ای یک بار و ممکن بود از روغن نباتی هم استفاده کنند اما کسانی بودندکه شاید غذای اصلی شان برای هر وعده برنج بود اما اگر مستضعفان هم گوشت می خوردند گوشت یخی استفاده می کردند اما امروز اختلافات طبقاتی به گونه ای شده است که در همین تهران که تازه وضعیت اقتصادی هم خوب است افرادی هستند که حتی گرسنه سر به بالین می گذارند.
شهردار تهران خاطرنشان کرد: در شهرداری تهران ما شب هایی داریم که بالغ بر 2 هزار و 500 نفر افرادی که در شهر جا ندارند را ساماندهی می کنیم . در زمستانها در چند سال قبل افراد از سرما در کنار خیابان فوت می کردند ما برای آنها جا آماده کرده ایم و شب ها آنها را اسکان می دهیم و برخی شب های زمستان بالغ بر 3 هزار نفر را اسکان می دادیم.
قالیباف گفت: وقتی که اعتیاد و بیکاری را می بینیم وقتی که طلاق و نبود آرامش روحی و روانی و نبود یک ثبات اقتصادی را می بینیم وقتی شرمندگی یک پدر در مقابل حداقل های به حق فرزندنش را می بینیم و می بینیم که دختران پس از آنکه به ازدواجشان جواب مثبت می دهند به دلیل آنکه توان تهیه جهیزیه را ندارند و چند سال می مانند. چطور می خواهیم از او توقع یک همدلی و همبستگی داشته باشیم.
وی افزود: مردم ماامید دارند اما احساس می کنند برای حرکت ، یک آینده روشن پیش رویشان نیست. مسیر یک مقدار کدر شده است و شفاف نیست . مردم می بینند که نفت با 20 دلار در این کشور فروخته می شود و وضع اقتصادی شان روشن و مشخص است اما وقتی که هر بشکه نفت 120 دلار فروخته می شود می بینند که قیمت نفت 100 دلار افزایش یافته است اما وضع اقتصادی شان نه تنها بهتر نمی شود بدتر هم می شود. احساس نگرانی می کنند مخصوصا قشر تحصیلکرده ما و نخبگان ما.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مردم وعده ها، شعارها، حرف ها را می بینند و سپس عدم تحقق آنها را مشاهده می کنند اینها را چگونه باید پاسخ بدهیم. مردم می بینند مرتب مسئولان از هم تعریف می کنند به هم تعارف می کنند اما کارها روی زمین می ماند بعد ناگزیرند در نهایت وقتی کار روی زمین مانده است یک جور تبانی کنند. لذا شما هیچ وقت نمی بینید کسی بگوید من اشتباه کرده ام مقصر را هیچ وقت پیدا نمی کنید عذرخواهی در فرهنگ مدیران ما نیست.
قالیباف گفت: حس این است که همه درست می فهمیم همه درست تصمیم می گیریم و ظاهرا اشتباهی نمی بینیم. در چنین شرایطی باید چه کرد؟ بنده ای که امروز خودم را نامزدم کرده ام و در معرض این کار گذاشتم باید بدانم که شرایط کشور ما و شرایط ملت ما به گونه ای است که دیگر حق آزمون و خطا ندارم، حق تک رایی و خودرایی ندارم. باید متکی به خرد جمعی حرکت کنم . حق ماجرا جویی ندارم حق قهرمان بازی ندارم حق ایجاد اختلاف و تنش ندارم حق ندارم به حاشیه ها بروم و مسائل اصلی و مهم کشور را به فراموشی بسپارم حق ندارم باند بازی و سیاست بازی کنم حق ندارم پا روی قانون بگذارم.
وی افزود: ملت ما تا پایان روز خدمتم نباید این جملات را از من بشنوند به همین خاطر گفتند صدای من را ضبط کنید مردم نبایدبشنوند پس از اینکه من رئیس دولت شدم به آنها بگویم که اجازه نمی دهند من کار کنم، هر روز چوب لای چرخ دولت می گذارند و اجازه نمی دهند دولت کارش را پیش ببرد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: من حق ندارم بگویم قانون اساسی ظرفیت لازم را برای کار ندارد. حق ندارم قانون اساسی را سلیقه ای اجرا کنم. برخی از بندهای قانون اساسی که مطالبه دولت از مردم است پیگیری کنم اما آنجا که حقوق ملت است توجه نکنم. اصل های مهمی مثل اصل 15 و 19 را به فراموشی بسپارم .
قالیباف با بیان اینکه یکی از حقوق ملت در قانون اساسی این است که کسی حق ندارد آبروی محکوم زندانی را ببرد گفت: حفظ حرمت محکوم زندانی در متن قانون اساسی آمده است اما شما در جامعه نگاه کنید که بداخلاقی و حرمت شکنی نه برای محکوم زندانی که برای خیلی از شهروندان و برای خیلی از افراد و مسئولان راحت اتفاق می افتد.
وی ادامه داد: بنده امروز در شهرداری تهران مشغول بکارم. گرایشات متعددی در شورای شهر تهران از جمله اصلاح طلبی و اصولگرایان منتقد دولت وجود دارند. سئوالم از مردم تهران و مردم ایران این است آیا در طول 8 سال خدمت شما دعوایی دیدید تنش و اختلافی بین بنده و آنها دیدید؟ آیا شما یک بار دیدید که لایحه بودجه با تاخیر برود؟ اصلا شما دیدید که ما خلاف بودجه و برنامه حرکت کنیم. صد درصد برنامه را اجرا کردیم چرا؟ زیرا ما دغدغه ای جز دغدغه مردم نداشتیم. ما اجازه ندادیم که سیاست بازی شود نگفتیم که قانون نیست اینها واقعیاتی است که وجود دارد ، شدنی است به شرطی که دغدغه ما دغدغه مردم باشد. اگر دغدغه ما دغدغه باند بازی شد نمی شود لذا رئیس جمهور آینده باید اینها را روشن بداند. دولت آینده باید بداند نیازمند برنامه مدون و مشخص است که این برنامه را بنده آماده کرده ام و زحمات زیادی برای برنامه کشیده شده است البته با کمک نخبگان و متخصصان که نقش اصلی را نخبگان ، متخصصان و دردمندان این جامعه و دلدادگان به نظام اسلامی داشته اند. برنامه ام مطابق با سند چشم انداز تنظیم شده است .
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: در دولت آینده همه اقشار و همه اقوام وقتی نگاه می کنند چه در مرکز و چه در دور باید احساس کنند که این دولت متعلق آنهاست خودشان را در دولت ببینند و همه حضور داشته باشند و در واقع یک دولت برخاسته از همه قشرهای جامعه باشد نه مختص یک گروه و افراد خاص ولو با هر سلیقه ای. رئیس دولت آینده باید کارنامه مشخص، شفاف و روشن داشته باشد. نباید به گونه ای باشد که ندانیم چه می شود .35 سال از انقلاب گذشته است رئیس دولت باید کسی باشد که کارنامه اش ضمانت انجام برنامه اش باشد . برنامه به تنهایی جوابگو و پاسخگو نیست.
قالیباف گفت: رئیس دولت آینده باید از دانش لازم ، سلامت روحی و روانی لازم و از توان جسمی لازم برای یک تحرک برخوردار باشد. دولت آینده اولین فرصتش باید این باشد که بتواند یک ثبات اقتصادی و آرامش روحی و روانی در جامعه حاکم کند. بر اساس عادت کاری که دارم و باوری که دارم این قول را می دهم و این روش من است. به شما مردم عزیز قول می دهم در ظرف مدت 2 سال ثبات و آرامش را در اقتصادی به جامعه برگردانم و افراد جامعه ما دیگر نگرانی از بیکاری و تورم و گرانی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه جزئیات برنامه ام را در طول مدت رقابت خدمت مردم خواهم گفت افزود: به همین دلیل تاکید کردم که حرفهایم را پخش کنید مثل زمانبندی های پروژه های تهران ، انشاءالله ثبات و آرامش اقتصادی را ظرف 2 سال تحویل شما مردم عزیز بدهم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره برنامه اش در سیاست خارجی نیز خاطرنشان کرد: همه ما می دانیم که سیاست خارجی بدنبال این است که منافع ملی کشور را تامین کند و از آرمانها و باورهای ما در دنیا دفاع کند. ما این ماموریت و خواسته را از سیاست خارجی داریم.
قالیباف ادامه داد: مطمئن باشید تا ما یک انسجام درونی نداشته باشیم تا زمانی که یک دولت کارآمد و قوی در کار نباشد تا آن هم بستگی و همدلی را ایجاد کند، امکان ندارد ما بتوانیم در سیاست خارجی موفق باشیم. چه بخواهیم مقاومت، مقابله و چه بخواهیم مذاکره کنیم هر کدام از اینها را که بخواهیم در سیاست خارجی خودمان انجام بدهیم اول نیازمند انسجام ملی و همدلی هستیم.
وی افزود: البته امروز می شنویم که بعضی ها به خاطر نگرانی ها و سختی هایی که دارند حرفشان این است احساس می کنند تحریم برخی مشکلات را برای ما درست کرده است و فکر می کنند تحریم در سیاست خارجی باید حل شود اگر تحریم حل شود باقی مشکلات هم حل می شود. من می خواهم بگویم این یک نگاه صد درصد درست نیست. امروز این همه سوءتدبیر و ضعف مدیریت و عدم پیگیری و تسلط بر کنار و عدم کنترل در کارها و طبق برنامه عمل نکردن و نخبگان و نخبگا ن را از متن کار و تصمیم سازی و تصمیم گیری بیرون کردن، بیشتر به ما آسیب زده تا بحث تحریم. من نمی گویم تحریم نقشی نداشته است اما نقشش به مراتب کمتر از سوءتدبیر است.
شهردار تهران گفت: البته مردم ما می دانند این مردم غیرتمند و آنهایی که باور اسلامی دارند مردمی هستند که می خواهند همیشه عزت خود را حفظ کنند. در همه شرایط، مخصوصا در برابر دشمنان و ظالمان خارجی. ما هرگز عزتمان را نمی دهیم و نباید بدهیم . اسلام و فرهنگ ما به ما اجازه نمی دهد که عزتمان را بدهیم و مشکل اقتصاد و نان خود را حل کنیم، هرگز.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: تجربه تاریخ نشان داده است که دشمنان و مستکبران حتی اگر عزت ملتی را گرفتند نان و اقتصاد را به آنها ندادندهم عزتشان را گرفتند هم اموالشان را ما باید با امید ، کار و تلاش و دوری از شعار و لفاظی و دوری از سیاست زدگی و تاکید بر فضل و رحمت الهی و امید به آینده و حرکت در سنت های الهی و روحیه جهادی ، مسائل و مشکلات کشور را حل کنیم و این ظرفیت در کشور ما وجود دارد نباید بگذاریم برق امیدی که امروز در چشم یکایک مردم ما دیده می شود ، همان برق امیدی که در دوران دفاع مقدس در چشم همه مردم در عرصه دفاع دیده شد، همان برق امیدی که من در چشم کارکنان ناجا و چشم رفتگر عزیز و مهندس و تکنسین و مدیر شهرداری دیدم امروز این برق امید را در چشم یکایک مردم عزیز می بینیم و به امید همین برق امید و برای اینکه بتوانم این امید و آرزو را تحقق دهم همه زندگی خودم را برای سربلندی این ملت یک بار دیگر با همه وجودم به میدان آورم.
قالیباف گفت: امروز سربلندی ملت ایران تغییر در زندگی مردم است و این جز باکمک و استعانت از خداوند بزرگ در اولویت اول مقدور نیست امید من بیش از هر کس به جوانان عزیز این کشور است که آنها بیایند دست به دست هم بدهیم و موتور متحرک این تغییر در زندگی مردم در ابعاد مختلف باشد.
وی تاکید کرد: و پایان بدهیم به روند بسیار بسته و محدود و روند خسته مدیریت در این کشور و یک روح و خون جدید به جامعه تزریق کنیم.
تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.